AIRPODS! Fontos! Honnan tudnék rendelni klassz replikát?
Szia, én az i9000 tws / i9000 tws pro-t ajánlom. Több néven is forgalmazzák, a lényeg hogy kb. 5-6000 ft-ba kerül aliexpressen és kb ez tudja a legtöbb feature-t társaihoz képest, pl. gesture control, in ear detection, jobb akkuidő, jobb anyaghasználat és hangminőség, pop up animation. Azt már nem is említem ugye, hogy méretben 1:1.
Ami lényeges, ezért az árért valószínűleg nem kapsz olyat amit átnevezhetsz (pl. Ádám's Airpods), illetve olyat amin felirat van hátul (Designed by Apple in California...stb) mert ezek jellemzően 10.000 ft-tól indulnak, szóval ne ez alapján válassz mert az valahol (hangminőség, anyaghasználat) vissza fog köszönni (szerintem).
Végül és összegezve, amiket leírtam azokat onnan tudom, hogy hónapokon keresztül nézegettem a replikákat, viszont én végül az eredeti mellett döntöttem mert hosszútávon nem tudnám elviselni a nem eredeti hangzást és élményt. Viszont azok közül amiket megnéztem ez volt a legjobb ár/érték arányú termék és ez kapta a legtöbb és legjobb értékelést.
Hozzáteszem, hogy apróhirdető oldalakon 20.000-tól már lehet találni használt 1-eseket, szóval ha ennyit még rászánnál esetleg akkor azt sokkalta jobban tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!