Belur kérdése:
Honnan tudok hozatni milyen oldalról Beats audio by Dr. Dre Studio vagy pro replikát kínából ami megbízható és nem átverés?
Figyelt kérdés
Olyan oldal érdekel ahol nem vágnak át tehát akinek már van tapasztalata benne mert ugye legtöbbnél előre kell fizetni western union vagy paypal utalással és nem szeretném bebuknia pénzem így aki rendelt már így az javasolhatna olyat akitől lehet hozatni? Illetve hogy mennyi volt a szállítási idő , vám stb hogy is megy ez :)2013. máj. 29. 16:30
1/13 anonim válasza:
Jófajta koppintást akarsz? Gratulálok!
2/13 anonim válasza:
Aki ilyen hamis szart akar meg is érdemli. Ezzel akarsz rajoskodni, azt közbe valami 3000Ft-os replika az egész? szánalmas.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért mindenkinek nem lehet 80-90 ezer forintja eredetire de vannak olyan kínai másolatok amiket vaterán is árulnak hogy van sorozatszáma és minden tartozéka 1:1 replika és olyat szeretnék venni csak olyan helyről ahonnan van tapasztalat hogy meg is jön , ÉS NEM FIKÁZÁSOKAT KÉRTEM HANEM OLYAN EMBEREK TAPASZTALATAIT ÉS TIPPJEIT AKINEK VAN TAPASZTALATA EZZEL KAPCSOLATBAN HA FIKÁZÁS KELL AKKOR MAJD KÜLÖN MEGKÉRDEZEM HOGY KI AZ AKI FIKÁZNI AKARJA :)
2013. máj. 29. 16:57
4/13 A kérdező kommentje:
és nem rajoskodni mert itthonra kell :) utcára van agybadugós fülesem :)
2013. máj. 29. 16:57
5/13 anonim válasza:
Ha nem villogni kellene akkor vennél fele áron egy nagyságrendekkel jobban szóló normális márkát...
6/13 A kérdező kommentje:
Például ?
Nekem a studio pont a mély hangzás miatt tetszik haveromnak van és nagyon jól szól filmeknél és zenénél egyaránt .:)
2013. máj. 29. 17:07
7/13 anonim válasza:
Mennyi pénzed van? Mert ezekért a replikákért simán elkérnek 20-30-at, annyiért meg már jó minőség Sennheiser illetve AKG, Grado füleseket lehet kapni, amik még az eredeti Beats-eket is simán leverik hangminőségben.
8/13 A kérdező kommentje:
Hát olyan 15-20 ezer ft-t gondoltam rá és elméletileg kínába van olyan ami 1:1 klón studio minden gyári tartozékkal aktív zajszűrővel , erősítővel és szállítási költséggel együtt kb 16 ezer ft csak hallottam pár sztorit hogy előre kell fizetni WU-val és nem jön meg a termék ezért kérdeztem hogy aki rendelt így tud-e javasolni ahonnan lehet hozatni :)
De ha van olyan mai jól szól ilyen árba akkor fogadok tippeket:) csak hangzásra tényleg legyen jó mély basszusú ami megy zenéhez de filmekhez is élvezhető hangzást ad
2013. máj. 29. 17:13
9/13 akosrakos válasza:
Komolyan mondom nem normális aki 80-90 ezer forintot kiad egy fejhallgatóér Annyiért már tudok venni egy 3D -s Ledes Tv -t ami 1000x többet ér mint ez a fejes
10/13 anonim válasza:
Te annyiért akarsz TV-t venni, én sose vennék annyiért TV-t... sőt, nincs is TV-m. Viszont sokkal több pénzt áldoztam DAC-ra, fejhallgató erősítőre és fejhallgatóra, mivel nekem ez fontosabb, és szeretek jó minőségű zenét hallgatni. Viszont 3D-s LED TV abszolút hidegen hagy. Kinek pap, kinek papné. Attól, hogy neked az 5000Ft-os Tesco Gazdaságos Fülhallgató is megfelel, nem mindenki annyira igénytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!