Belur kérdése:
Honnan tudok hozatni milyen oldalról Beats audio by Dr. Dre Studio vagy pro replikát kínából ami megbízható és nem átverés?
Figyelt kérdés
Olyan oldal érdekel ahol nem vágnak át tehát akinek már van tapasztalata benne mert ugye legtöbbnél előre kell fizetni western union vagy paypal utalással és nem szeretném bebuknia pénzem így aki rendelt már így az javasolhatna olyat akitől lehet hozatni? Illetve hogy mennyi volt a szállítási idő , vám stb hogy is megy ez :)2013. máj. 29. 16:30
11/13 A kérdező kommentje:
Én szeretem a zenét és TV-m már van :)))) így inkább a füles érdekel :) de köszi a kommentedet ami nem kapcsolódik egyáltalán a témához :)
2013. jún. 9. 14:17
12/13 anonim válasza:
Köszi, 34 éves vagyok, és minden felszerelésemet a saját megkeresett pénzemből vettem :)
13/13 anonim válasza:
Oké, eltűnt a válasz amire reagáltam, szóval az előző üzenetemet tessék ignorálni. Meg ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!