Más is gondolt rá, hogy milyen klassz születési dátum lenne ez a 2020, emiatt méginkább próbáljátok összehozni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 21:34
1/17 anonim válasza:
Nagyon szeretnénk, hogy sikerüljön; de nem ezért.
2/17 anonim válasza:
Én gondoltam rá (de nyilván ettől függetlenül várunk a "kistestvérre"), pl 2020.12.02. Vagy 2020.12.20.
3/17 anonim válasza:
2020 08.06ra vagyok kiírva 😁😁😁😁
5/17 anonim válasza:
Van 1 2010-ben született fiam, lehet lesz, egy 2020-ban született gyermekem is. Eddig még nem gondoltam bele. Mármint nem filóztam a dátumon.
7/17 anonim válasza:
Pláne idén 02.20-ára, de ahhoz már tavaly nyáron kellett tenni.
8/17 anonim válasza:
Mi gondolkodunk kistesón, de nem az évszám miatt. Lehet, hogy csak jövőre jön össze (illetve ha idén össze is jön, csak akkor születik meg), de ez cseppet sem zavar.
9/17 anonim válasza:
A 2020.02.20. tetszene, de már nem jönne össze 😄
10/17 anonim válasza:
Több mint valószínű öregebb vagyok a válaszolóknál, mert engem még tinikoromban a 2000-es év "foglalkoztatott', hogy milyen buli lenne akkor szülni :D Igazából sikerült is... :D de mivel 2 évet dolgoztunk a gyermekért, akkor már nem számított a születési év :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!