Nivea baby termékeken nincs lejárati, se gyártási dátum? Büdös hintöpor, többi lent.
Szia!
Azt nem tudom miért nincs rajta. De szerintem dobd ki. Inkább vesszen el az az x összeg amit kifizettél érte, minthogy esetleg valami baja legyen a kicsi bőrének. Gondolom neked is fontosabb a kisbabád bőrének épsége, mint az a pénz.
Szia!
Ezek szerint nem csak én jártam így.Vettem a tescoban és mikor kibontottam h használom akkor vettem észre h büdös.Kidobtam...gondolván tesco biztos régi.Énsem láttam rajta lejárati dátumot.Aztán vettem a patikában is egyet mondván h ott biztosan jó.Hát nem...ott is büdös volt.Visszavittem.A patikus aztmondta h dohos és nem én vagyok az első aki visszavittem.Én nagyot csalódtam benne ezért átálltam a Gabira.Nagyon jó.7hóbapos kislány anyukája
Szia!
Második vagyok.
Szerintem nyugodtan reklamálhatsz.....énis megtenném csak nemtudom hogy hol kell.Énis nagyon felháborodtm elhiheted.
Mégha felnőtt dologról lenne szó talán ennyire nem is de a babának....aztán megfogadtam én Nivea terméket többet nem veszek.Ígyis az a kicsi hintőpor is 600ft volt.Tehát 1200ftot kidobtam az ablakon.Ha esetleg cselekszel én melletted vagyok:-D
További szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!