Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked számít (ott), hogy...

Neked számít (ott), hogy milyen dátum alatt születik a gyermeked?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akár az évszámra, például hallottam, hogy többek nem szültek 2013-ban a babonásság miatt, vagy például hogy téli-nyári baba lesz/lett-e.
2014. jún. 19. 08:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Engem ez nem aggaszt, de sokkal jobban az, hogy december 5re vagyok kiirva és november 24en lesz 1 éve hogy meghalt a szeretett nagybátyám és azért megvan az esély rá, hogy pont azon a napon szeretne kibújni a babám, de remélem hogy nem!
2014. jún. 19. 08:51
 2/27 anonim ***** válasza:
Én 2013ban (is) szültem, de ez kicsit sem foglalkoztatott sem előtte sem azóta. A napon azon volt hogy gondolkodtam, nincs konkrét oka vagy babonához köze, de valamiért szerettem volna ha páros napon születik a babám. Végül 5-én jött, azóta nem foglalkozom ezzel sem, nem bánkódom miatta vagy ilyesmi. Persze annak nagyon nem örültem volna ha egy negatív évfordulón születik a babám, de más ok nem foglalkoztatna, és amúgy sem tehetünk/tehetnénk ellene, maradna az elfogadás.
2014. jún. 19. 08:57
 3/27 anonim ***** válasza:
Igazából csak annyit szerettem volna, hogy nyári baba legyen, de ha nem jött volna össze, akkor sem lett volna semmi gond. Sikerült egyébként, júniusban született a fiam.
2014. jún. 19. 09:00
 4/27 anonim ***** válasza:
Nem. Örültünk, hogy sikerült.
2014. jún. 19. 09:01
 5/27 anonim ***** válasza:

Nem különösebben. A fogantatást se időzítettük ilyen szempontból - csak az alapján, hogy mikor álltunk készen a gyerekvállalásra.

Május közepére voltam kiírva (akkor is született), de mivel az apjával mindketten áprilisiak vagyunk, felmerült, hogy de vicces lenne, ha már hárman lennénk áprilisiak. Végül ő maradt a májusnál.

2014. jún. 19. 09:07
 6/27 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekelt, hogy mikor születik majd a babánk, csak jöjjön már! :) Végül október végi lett a kisfiam. Utólag nagyon örültem, szerintem az év utolsó 3 hónapja a legideálisabb. Mire jó idő lesz, már a baba is akkora, hogy lehet jönni-menni vele, már Ő is élvezi az első nyarat. És majd nem kell túl korán suliba menni. :)

Viszont kicsit aggódtam, mert így skorpió lett a csillagjegye. A húgom is az és nagyon nehezen értjük egymást, ezért kicsit féltem. De a kisfiam egyáltalán nem olyan mint a tesóm. :)

Most várjuk a tesót, Ő novemberi baba lesz. Ez is teljesen véletlen, így jött össze, nem volt benne szándékosság, de nagyon örülök. Megvan rá az esély, hogy Ő is skorpió lesz. :)

2014. jún. 19. 09:08
 7/27 anonim ***** válasza:
még tinikoromban elhatároztam, hogy majd 2000-ben szeretnék szülni... igaz akkor már 2 éve próbálkoztunk de végül is csak összejött :D (mondjuk akkor már nem érdekelt csak összejöjjön végre) amúgy sose érdekelt milyen évszakban hónapban fog megszületni...
2014. jún. 19. 09:16
 8/27 anonim ***** válasza:
Ha 3 nappal korábban bújik ki, akkor pont a nevnapomon születne. De igazából mindegy.
2014. jún. 19. 09:16
 9/27 anonim ***** válasza:
nem foglalkoztunk vele...negatív évfordulóhoz pedig sajna ugy is lehet köze, h nem szamitasz rá. ..aznap,halt meg keresztapum, mikor beindult a szülés a lányommal, a pici végül másnap született, de ez a két nap sajna osszeforrt...
2014. jún. 19. 09:17
 10/27 anonim ***** válasza:

Hááát- lehet hülyének néztek, de nekem számított, hogy páros évben szülessenek. :)) Szüleim, tesóm, én, férje, ő szülei mindenki páros évben született és azt akartam, hogy a gyerekek is. Az már csak a hab lett volna a tortán, hogy páros napon is szülessenek, de 3-ból csak egynek sikerült. De mindhárom páros évben született. :)))

Nincs rá ésszerű magyarázat, de férjem is mindig nagy kérdőjellel néz rám, mikor ezt mondtam neki korábban. :))

2014. jún. 19. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!