Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked számít (ott), hogy...

Neked számít (ott), hogy milyen dátum alatt születik a gyermeked?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akár az évszámra, például hallottam, hogy többek nem szültek 2013-ban a babonásság miatt, vagy például hogy téli-nyári baba lesz/lett-e.
2014. jún. 19. 08:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A második lányom az első lányom névnapja után 2 nappal született. Érdekes lett volna ha a nagyobbik névnapján van a kisebbik szülinapja, dehát így alakult. Így is szeretjük!!:))
2014. jún. 19. 09:18
 12/27 anonim ***** válasza:
2008.09.15-re voltam kiírva a kisfiammal. 10.-én szerettem volna szülni, mert az milyen jól néz ki, hogy '08.09.10. Nem jött be. Túlhordtam, és akkor már mindegy volt hogy mikor, csak végre szülessen már meg.
2014. jún. 19. 09:20
 13/27 anonim ***** válasza:
nekem fontos volt, hogy a terhesség ne essen nyárra, mert alapból nehezen bírom a meleget. a fiam meghallgatta a kérésem, szeptemberben fogant, május végén született : ))
2014. jún. 19. 09:26
 14/27 anonim ***** válasza:
3-an vagyunk tesók és mind VB alatt születtünk és most az én babám is VB alatt jön majd. Semmi szándékosság nincs benne és amúgy is tök mindegy mikor jön, lényeg hogy jön. Anyósom április 1-én született, azért az nem lehet kellemes, de ez van.
2014. jún. 19. 09:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Pároméknál mindenki nyáron született, az egész család augusztusi. Nem terveztünk különösebben de nyári baba lesz nálunk is, júni 28-ra vagyok kiírva. Én mindig csak annyit akartam, hogy ha gyerekem lesz ne ikrek legyen a horoszkópja. Sajnos elég sok rossz élményem volt ezen jegy szülötteivel egy időben csak ilyenek vettek körül...hát most meg van az esély rá, hogy mégiscsak az lesz..:) ha meg nem akkor rák, arról pedig nem valami jókat olvastam állítólag (ismerősi körömben is van) túlzottan anyásak, sírósak, érzékenyek stb...na de szerintem amúgy tök mind1...:)
2014. jún. 19. 09:53
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát hogy mikor hogy szülessen a baba, így utólag talán hogy a család apa, anya, gyerek(ek) szülinapja ne legyen egymás hegyén hátán. ez többé/kevésbé összejött, én márciusi, a fiúnk, augusztusi lesz, a férjem novemberi.

nekem inkább a volt a fontos hogy nyári kismama legyek :) talán mert akkor kevesebb ruhát kell magamra erőltetni, vagy szeretem hogy már ideje korán látszik hogy babát várok, nem tudom. és jó is. novemberben fogant a fiúnk és augusztusra vagyok kiírva. :)

2014. jún. 19. 10:16
 17/27 anonim ***** válasza:

Mikor terveztük, nem számított. Aztán a lányommal a névnapom után kicsivel voltam kiírva, gondoltam, milyen vicces lenne, ha aznap születne. Végülis a névnapomon hajnal 6-kor kezdett el folyni a magzatvíz, de ez nekem akkor le sem esett, csak mikor este adta az anesztes az epidurális érzéstelenítőt (császár lett a vége) és mondta, hogy Ja, amúgy boldog névnapot! :) Így végülis sikerült, egy napon ünneplünk.

A fiammal apukám névnapjára voltam kiírva, 2011.03.18-ra. Vele még februárban "megbeszéltem", hogy olyan sokáig azért ne várjon, ha nem muszáj, de jó lenne, ha 11.03.11. lenne a születési dátuma. Mivel dög beteg lettem pár nappal előtte(láz, köhögés, orrfolyás, arcüreggyulladás, középfülgyulladás), így 10-én este úgy feküdtem le, hogy jajj, inkább mégse legyen holnap szülés, de a fiamat ez már nem érdekelte, hajnal 2-kor kirúgta a ház oldalát, így végülis ő is akkor született, mikor eredetileg szerettem volna. :)

2014. jún. 19. 10:37
 18/27 ivilicious ***** válasza:
Annyira nem érdekel, max annyiban nyomaszt, hogy szeptember 27-re vagyok kiírva - a névnapja pedig szeptember 13. ,elég kicseszés lenne szegény gyerekkel, ha akkor jönne :D de nem lényeg...
2014. jún. 19. 10:40
 19/27 anonim ***** válasza:

2008-ban elgondolkodtam azon, hogy nekem sosem lesz gyerekem, csaladom. Nagyon magam alatt voltam, mert sikerult mindig olyan ferfiakat talalnom magam melle, akik vagy nem becsultek meg vagy csak kihasznaltak anyagilag, kapcsolataim miatt, stb.

Az idealis gyerekszulest 2011 - 2014 koze terveztem. Normalis kapcsolatom nem volt, nem hogy apa jeloltem. Az pedig nem az en stilusom volt, hogy valakit gyerekkel tartsak magam mellett.

2010elejen megismertem egy ferfit. Hamar kiderult, hogy 90%-ban megegyezik az eletfelfogasunk. Abban az evben, augusztusban osszehazasodtunk es 2011.nyaran valamint 2014.tavaszan megszuletett a ket csodalatos lanyunk.

Nem tudom, hogy a sors szervezte igy a dolgokat, de elegge mokas, hogy 2011 es 2014 volt az elso es az utolso datum az eletemben, amikor szulni szerettem volna.

2014. jún. 19. 10:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nem számított, de amikor 09.14-én elfolyt a víz, arra gondoltam a 15 szebb szám. A fiam komolyan vette és 36 óra múlva született meg 15-én.

A kicsivel nagyon sok dátumon volt pl. 08.01 is ami az unokatesó szülinapja, így nagyon kértem ne akkor bújjon ki. Szót fogadott 07.30-án született, ami a legelső dátuma volt!

2014. jún. 19. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!