Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked számít (ott), hogy...

Neked számít (ott), hogy milyen dátum alatt születik a gyermeked?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akár az évszámra, például hallottam, hogy többek nem szültek 2013-ban a babonásság miatt, vagy például hogy téli-nyári baba lesz/lett-e.
2014. jún. 19. 08:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem akartam áprilisi babát. Nem tudom miért, de nem szeretem azt a hónapot. Nagy melegben és nagy hidegben sem akartam szülni, és a páratlan számokkal én is hadilábon állok. 2008-ban kezdtünk próbálkozni, akkor védekeztünk, mikor esélyes lett volna, hogy áprilisi legyen. Utána megint nem. Végül ősszel fogant a fiunk, páratlan évben született ugyan (2009) de páros hónapban, nem nagy melegben. :) Jó kis születési dátuma lett 9-6-3 így a családnak is könnyen megjegyezhető.
2014. jún. 19. 11:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Semmi nem számított az ég egy adta világon, csak az, hogy biztonságban világra jöjjön.
2014. jún. 19. 13:17
 23/27 anonim ***** válasza:

nem számított, nem is néztem babaprojektkor, hogy ha... akkor mikor születne.

igazából annyit szerettem volna saját maga miatt, hogy ne ünnepen szülessen, tesóm karácsonyi, mindig egy nagyobb ajándékot kapott, de igazán soha nem volt megünnepelve, még tortája se volt, mert minek, ott a karácsonyi süti...

szóval jó lett volna, de nem jött össze :D telibe találta ő is ;)

2014. jún. 19. 13:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Én 2011-ben 11.07-re voltam kiírva, kicsit reménykedtem, hogy 2011.11.11. lesz belőle, de végül 4-én született meg a kisfiam. Most várom a kistesót, ugyanarra a napra vagyok kiírva, mint 3 évvel ezelőtt, semmi szándékosság nincs benne. :)
2014. jún. 19. 14:32
 25/27 anonim ***** válasza:

21-es, én kisfiam is 06.03-án született, csak 2010-ben. :))

10es voltam. (a páros számos:D)

2014. jún. 20. 12:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Nincs gyerekem, nem izgat, hogy mi lesz a pontos dátum, ha majd megszületik, csak talán annyi, hogy ne nagyobb ünnepeken, pl. Karácsonykor, akárkit kérdeztem, akinek nagyobb ünnepre esik a születésnapja, az mind szívásnak tartotta.

Még a halmozott családi születésnap lenne kerülendő, de pl. a bátyáim nem csináltak belőle gondot, két nap különbséggel van a születésnapjuk, sokszor együtt ünnepelték és nem bánták, egy időben a haveri körük is majdnem teljesen közös volt.

Unokahúgom pl. 2013. december 12-én született, mókás lett volna, ha egy évvel előbbre tervezik tesómék, de örülnek, hogy megvan és egészséges és már nem fáj a hasa.

2014. jún. 21. 09:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Dátum annyira nem,csillagjegy számított,bmit csak kos-gyereket ne.Számügyileg vmiért a páratlan felé húz a szívem,erre mindkettő páros hó páros napján született:-)
2014. júl. 16. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!