Neked számít (ott), hogy milyen dátum alatt születik a gyermeked?
nem számított, nem is néztem babaprojektkor, hogy ha... akkor mikor születne.
igazából annyit szerettem volna saját maga miatt, hogy ne ünnepen szülessen, tesóm karácsonyi, mindig egy nagyobb ajándékot kapott, de igazán soha nem volt megünnepelve, még tortája se volt, mert minek, ott a karácsonyi süti...
szóval jó lett volna, de nem jött össze :D telibe találta ő is ;)
21-es, én kisfiam is 06.03-án született, csak 2010-ben. :))
10es voltam. (a páros számos:D)
Nincs gyerekem, nem izgat, hogy mi lesz a pontos dátum, ha majd megszületik, csak talán annyi, hogy ne nagyobb ünnepeken, pl. Karácsonykor, akárkit kérdeztem, akinek nagyobb ünnepre esik a születésnapja, az mind szívásnak tartotta.
Még a halmozott családi születésnap lenne kerülendő, de pl. a bátyáim nem csináltak belőle gondot, két nap különbséggel van a születésnapjuk, sokszor együtt ünnepelték és nem bánták, egy időben a haveri körük is majdnem teljesen közös volt.
Unokahúgom pl. 2013. december 12-én született, mókás lett volna, ha egy évvel előbbre tervezik tesómék, de örülnek, hogy megvan és egészséges és már nem fáj a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!