Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen supermotot ajánlanátok...

Milyen supermotot ajánlanátok egy 19 éves 155 centis lánynak? 😅200 ezerig maximum

Figyelt kérdés
Én simsonra gondoltam de azoknak az ára mostanában már eléggé magas. Ezért gondoltam hogy ha már ennyiért veszek akkor akár lehetne valami erősebb újabb gép is. Viszont már ültem Simsonon és nekem az ülespozicio tetszik épp ezért nemtudom eldonteni hogy egy supermotos motornak az ülése mennyire kényelmes és stabil? Tapasztalatokat megköszönném 😍

2020. jún. 17. 23:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
8-as hát nem tudom a lepukkant simsont is 200èr adják szoval nem tudok mit mondani ezeknek nagyon felment az áruk habár pont most a derbiknek is
2020. jún. 23. 09:17
 12/13 anonim válasza:
100%

szerintem egy derbiről vagy apriliáról nem ér le a lábad, az én öcsémnek se ér le rendesen (156 centi)

én is csak a simsont tudom mondani, mert az elég alacsony, a másik meg az, hogy 200 ezer alatt nem biztos, hogy fogsz találni nem foglalkozós viszonylag új évjáratos, papíros, megkímélt supermotot

én láttam múltkor képesmotoron egy tök jó rieju mrx 80-at 200 ezerért, szép fekete-kék színű, Békés megyében árulják

de nem linkelem, mert a magasságod miatt úgy sem lesz jó sajnos :(

sok sikert a kereséshez, kíváncsi vagyok, hogy fogsz-e majd találni neked megfelelő motort :D

2020. jún. 24. 14:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊 simson lesz az szerintem aztán később majd egy nagyobb ha leteszem az A korlátlant egyszer. Azok úgyis olcsóbbak lassan mint egy 50 es .
2020. jún. 26. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!