Lada 1200 első autónak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Holnap is megkérdezed?
bátran vegyél zsigulit, ladát, nem fogsz pofára esni. Nekem minden típus volt, 1200,1300, 1500-as, soha nem hagytak cserben. Baromi egyszerű javítani, egyszerű a felépítése, nem fogsz csalódni. Az igaz, hogy ma már nem számít táltos paripának, de hiába is van automata japán kocsim, azért a ladákra párás szemmel gondolok. Egy valami nem tetszett...a nagyon vékony kormánykerék.
Arra ügyelj, hogy legyen rajta érvényes műszaki, legalább hat hónap.
Járj szerencsével
Idős autó
Negatívumok:
- fapad
- rozsda
- elöregedett alkatrészekkel foglalkoznod kell. Sokszor kell szerelni
Pozitívumok:
- könnyű (nem bonyolúlt) szerelni
- fapad (ami nincs benne az nem tud tönkremenni)
Első autónak én mindig azt mondom hogy azt vegyél ami a szíved vágya. Mindegy mi az. Ha te pont ladára vágysz akkor ne hagyd magad lebeszélni. Első autó az olyan mint az első tiniszerelem. Nem tudod megindokolni miért ő, de zavarna ha nem ő lenne. Bánnád ha hagytad volna magad lebeszélni. Aztán utána sokszor nem úgy alakúl ahogy elképzelted. De tanúlsz belőle és szép emlékeket szerzel.
Itt szerintem mindent megtalálsz. Amit itt nem veséztek még ki, az nem is (klasszik) Lada:
Illetve a főlapon vannak cikkek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!