Kinyomott kuplunggal 1-esben indítani lehet az autót, ha utána rögtön indulunk?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 17:34
1/26 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy utána indulsz-e, de ne 1-esbe indíts, hanem üresben kuplung nélkül.
2/26 anonim válasza:
Nekunk úgy tanították, hogy kuplunggal kell indítani.
3/26 anonim válasza:
Üresben hogy indul el az autó? Hülyeség!
Elindulni úgy tudsz hogy sebességbe rakod a kocsit. Lehetőleg 1-esbe de még kettesből is elindul. De inkább 1-esből. Szép lassan engeded fel a kuplungot és a jobb lábaddal nyomd a gázpedált lassan. Na így lehet elindulni.
4/26 A kérdező kommentje:
Autó indításáról volt szó, hogy 1 esben kinyomott kuplunggal, vagy üresben történjen és utána, váltással indulni...
2010. júl. 31. 17:49
5/26 anonim válasza:
Gyanítom, hogy a kérdés a motor beindítására vonatkozik, nem az autó megmozdítására. Igen, azt kuplunggal érdemes még üresben is (kisebb a terhelés még üresben is, ha csak minimálisan is).
6/26 anonim válasza:
Kinyomott kuplunggal,de nem kell sebességbe(1-es) rakni az autót,mikor beinditod..,elég utána miután beindult!:)
7/26 anonim válasza:
Én most vizsgáztam forgalomból, szóval mindjárt lesz jogsim, de az oktató nem mondta, h benyomott kuplungal kell beindítani a kocsit:O Én csak simán réfordítottam a kulcsot. Akkor hogy kell helyesen indítani?
8/26 anonim válasza:
Úgylátom keveredés van az indítás fogalmával :)
Általános esetben az autót sebességben hagyod kiszálláskor, ezért mikor beszállsz, kulcs be, kuplung ki és mehet az önindító. Persze megteheted azt a plusz mozdulatot is, hogy kiveszed üresbe és felengeded a kuplungot, de minek?
Ha jár a motor és egyesbe vagy, akár indulhatsz is, ha netán kettőbe, akkor visszateszed egybe és mehet.
Tehát a válasz a kérdésedre: lehet.
9/26 anonim válasza:
Én sosem hagyom sebességbe mikor kiszállok. EGyáltalán hogy lehet azt?
10/26 anonim válasza:
Nem kuplung ki utolsó, hanem kuplung be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!