Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire komoly egy Elsősegély...

Mennyire komoly egy Elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés
Tanfolyamon voltam már csak a vizsga kell, (ez így is elhúzódott a vírus miatt) Mennyire veszik komolyan az elsősegély vizsgát, mert nagyon parázok miatta az egész vizsga szituációtól már rosszul vagyok. Az egész jogsiban ez aggaszt a legjobban. Sokaktól hallottam hogy egyáltalán nem komoly viszont a tanfolyamon a srác aki tartotta az órát az meg azt mondta, hogy ha a babán újraélesztés közben rosszul engedik fel az már bukás most akkor hogy van ez? Nektek milyen volt?
2020. jún. 7. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon függ a vizsgáztatótól. Amikor elöször voltam 20 emberből 18at meghúztak, sajnos engem is. Mindent jól csinaltam. Ujraelesztés, stabil oldal, a 2 tételt is tökéletesen elmondtam, de 1 kis hibám volt, es megbuktattak.

Másodszorra már jófej volt a másik vizsgáztató. Csont nélkül átmentem, de aki utanam volt srác, semmit nem tudott, meg az égési sérüléseket sem, mégis átment.

A lenyeg, hogy kell kis szerencse a vizsgáztatóval, de ha jól megtanulod sikerülni fog. Legrosszabb esetben újrapróbálod. A lényeg, hogy ne vitatkozz ha nem sikerül, mert azt megjegyzik, és legközelebb is megszivatnak

Sok sikert. Nem kell izgulni, mindenkinek sikerül.

2020. jún. 11. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Ne izguljatok ezen. legkönnyebb részé.mi lesz akkor forgalmi vizsgán?
2020. jún. 11. 21:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2020. jún. 13. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Én a sajátomról tudok nyilatkozni, az nagyon laza volt.

Csak a babát kellett lélegeztetnem, majd feltettek 2-3 kérdést, és kész.

Nem kellett tételeket sem húznunk.

2020. jún. 28. 16:54
 15/17 anonim válasza:
0%

Az hogy létezik, hogy 18 ember megbukott 20-ból amikor ez a legkönnyebb hülyeséget írkálsz

2020. júl. 4. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

#15.

Gondolom olyan vizsgáztatót kapott, aki szigorú. Amikor én voltam akkor is sokan megbuktak. A legtöbb vizsgáztató átenged, de van pár aki szemét.

2020. júl. 10. 16:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen most megtapasztaltam hogy nagyban függ a dolog a vizsgabiztostól nagyon bunkó volt. Rajtam kívül 4-5 embert megbuktatott.

És gondolom ez azért is van mert be kell szedni nekik a kiesést amit a kormány a vizsgával kapcsolatban elengedett akinek már megvolt a forgalmi vizsgája.

2020. júl. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!