Mennyire komoly egy Elsősegély vizsga?
Nagyon függ a vizsgáztatótól. Amikor elöször voltam 20 emberből 18at meghúztak, sajnos engem is. Mindent jól csinaltam. Ujraelesztés, stabil oldal, a 2 tételt is tökéletesen elmondtam, de 1 kis hibám volt, es megbuktattak.
Másodszorra már jófej volt a másik vizsgáztató. Csont nélkül átmentem, de aki utanam volt srác, semmit nem tudott, meg az égési sérüléseket sem, mégis átment.
A lenyeg, hogy kell kis szerencse a vizsgáztatóval, de ha jól megtanulod sikerülni fog. Legrosszabb esetben újrapróbálod. A lényeg, hogy ne vitatkozz ha nem sikerül, mert azt megjegyzik, és legközelebb is megszivatnak
Sok sikert. Nem kell izgulni, mindenkinek sikerül.
Én a sajátomról tudok nyilatkozni, az nagyon laza volt.
Csak a babát kellett lélegeztetnem, majd feltettek 2-3 kérdést, és kész.
Nem kellett tételeket sem húznunk.
Az hogy létezik, hogy 18 ember megbukott 20-ból amikor ez a legkönnyebb hülyeséget írkálsz
#15.
Gondolom olyan vizsgáztatót kapott, aki szigorú. Amikor én voltam akkor is sokan megbuktak. A legtöbb vizsgáztató átenged, de van pár aki szemét.
Köszi a válaszokat.
Igen most megtapasztaltam hogy nagyban függ a dolog a vizsgabiztostól nagyon bunkó volt. Rajtam kívül 4-5 embert megbuktatott.
És gondolom ez azért is van mert be kell szedni nekik a kiesést amit a kormány a vizsgával kapcsolatban elengedett akinek már megvolt a forgalmi vizsgája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!