Meddig érvényes a kresz és az elsősegély vizsga? Még vezetni nem vezettem.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy úgy emlékszem 1 vagy 2 évig érvényes és ha addig nem kezdem el a vezetést,addig akkor csinálhatom újra.
Szóval arra lennék kivancsi, hogy meddig? Mert nem tudom mi lesz, mivel most nyáron ha lehet is, nekem nem jó a vezetés, mivel máshol leszek. És szeptemberében akarom elkezdeni (ha ugye lehet majd).
Olyan írjon aki tényleg tudja. :) köszi.
2020. ápr. 25. 11:46
1/7 anonim válasza:
Kresz vizsga 2 évig érvényes. Az elsősegély örökké.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2020. ápr. 25. 11:55
3/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja, annyi kiegészítéssel, hogy csak az adott kategóriára (pl.: ha B-re csináltad meg, nem mehetsz vele A-ra, akkor sem, ha még érvényes).
4/7 anonim válasza:
Így van és a leállási időszak időtartamával párhuzamosan meghosszabbodott az érvényességi idő.
5/7 anonim válasza:
Szia én pont egy órát voltam vezetni(dupla óra) a vírushelyzet előtt és beszéltem azóta az oktatóval, azt mondta, hogy ezt a kieső időszakot nem számítják
6/7 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy nem elkezdeni kell addig a vezetést, hanem befejezni. Férjem néhány éve tanult vezetni, de eltrehánykodta - 2 évvel a kresz vizsga után pedig győzött minden szabadidejében vezetni járni, és végül tizenpár nappal azelőtt ment át a forgalmin, hogy lejárt volna a kresz vizsga.
7/7 anonim válasza:
"a leállási időszak időtartamával párhuzamosan meghosszabbodott az érvényességi idő."
Erre van már valami rendelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!