Mennyire komoly egy Elsősegély vizsga?
Figyelt kérdés
Tanfolyamon voltam már csak a vizsga kell, (ez így is elhúzódott a vírus miatt) Mennyire veszik komolyan az elsősegély vizsgát, mert nagyon parázok miatta az egész vizsga szituációtól már rosszul vagyok. Az egész jogsiban ez aggaszt a legjobban. Sokaktól hallottam hogy egyáltalán nem komoly viszont a tanfolyamon a srác aki tartotta az órát az meg azt mondta, hogy ha a babán újraélesztés közben rosszul engedik fel az már bukás most akkor hogy van ez? Nektek milyen volt?2020. jún. 7. 12:52
1/17 anonim válasza:
Ez mindenhol más hallottam olyat hogy egy embert 15 percig bent tartottak. Én meg bementem leültem elkezdte kitölteni a kis papírt kérdezett egyet és mentem is ki.
2/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod:)
2020. jún. 7. 15:21
3/17 anonim válasza:
Nállunk mondták előre kötelező lesz az újra élesztés bemutatása vagy a stabil oldal fekvés eggyiketse kérték.1 tételt húztunk volt rajta A-B kérdés azaz 2 kérdésre kellett válaszolni kb 5percet ha voltunk bent.De nagyon szélsőséges aki Pl vöröskeresztnél csinálja ott úgy tudom keményebb picit. Minden képp készülj azért rá.Nqgyon vizsgabiztos függő ezaz egész jogsi kresz kivételével.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. jún. 7. 15:56
5/17 anonim válasza:
1-es vagyok Én vöröskeresztnél voltam és bent voltam kb 1 percet szóval ez igen inkább vizsgabiztos függő
6/17 anonim válasza:
Megint 1-es de a három közül ez a legkönyebb szóval tényleg nem kell megijedned
7/17 anonim válasza:
Az alapvető dolgokkal legyél tisztában. Az anyagot olvasd el kétszer, a gyakorlati dolgokat is gondold át!
Ha azt sem tudod mi az a stabil oldalfekvés, nem fognak átengedni. De nem is agysebészeti szinten kell tudni az egészségügyi ismereteket.
Ez a "nagy vizsga", egy egyetemi vizsgához képest valóban egy vicc. De ami a tétel és esetleg kérdeznek, az tudd! Mert dumával nem fognak átengedni. Ha tisztességesen felkészülsz nem egy nehéz dolog. Nálunk nem bukott meg senki.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Stabil oldalfektetés meg az újraélesztés tudom az alapvető
Csak ilyen vizsgákon a szóbeli résznél szoktam le blokkolni..
2020. jún. 8. 10:56
9/17 anonim válasza:
Nem kell befosni csak jól olvasd át az egészet elötte telefonon/könyvben És nem lesz semmi gond
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. jún. 9. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!