Sid55 kérdése:
2020ban a jogsinal működik még a kenőpénz?Tapasztalatok esetleg az elmult 5 évben?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék,nem ez a tervem viszont sok dolgot hallottam és nem tudom miben higyjek.Nehany ismerösöm szerint a mostani vírus helyzet miatt jó ha viszek magammal pénzt mert leszegényedtek a vizsgabiztosok is :D2020. máj. 26. 05:55
11/13 A kérdező kommentje:
Igen ez jogos.Mert bukas eseten ugye plusz orat kell venni...szoval a lefizetesre szant penzt igyis kiadnam.De majd kiderul mi lesz.
2020. jún. 17. 03:35
12/13 anonim válasza:
Kérdező: igen, működik. Pláne Pesten. Az oktató valszeg sose hozza majd fel a témát, de ha te úgy látod, hogy van elég rutinod, de 1-1 dolgot azért benézel, amihez lehet nem elég 1000 órányi vezetés sem, hozd fel nyugodtan. A vb-k 80%-a kenhető, ezt én konkrétan a vizsgán hallottam. Könnyű vizsgautat kapsz, segítenek a parkolásban, ha nem vagy teljesen vezetésre alkalmatlan, csak mondjuk stresszelsz, nagy eséllyel meglesz. #hungary. Egyébként hülyeséget írnak itt sokan: ez úgy működik, hogy az oktató és a vb elosztják a pénzt. Az esetek 10%-ában lehet nem működik, akkor visszakapod a pénzt. De olyanról nem hallottam, hogy valaki fizetett, és bukott volna. Természetesen lámpákat, táblákat figyeled, gyalogost, meg tekints körbe. De hidd el, nem lesz rajtad olyan nagy stressz. Nálam végig dumálták az 50 percet, lett pát hibapontom, de magamhoz képest sokkal biztosabban és határozpttabban vezettem.
13/13 anonim válasza:
"Egyébként nettó hülyeség erre pénzt kidobni. Én 3x vizsgáztam (B, AB, majd A), mindig elsőre meglett. Azaz egyszer buktam motoros rutinon, mert letettem a lábam...
A lényeg, hogy simán teljesíthető."
Köszönjük az építő kritikát. Attól, mert neked meglett elsőre, van akinek nem, és én is több száz ezer forintot tettem az egészbe. Sajnos a körülmények sem úgy adódtak. Az egész autóvezetés-oktatás a lehúzásról szól. Basic dolgokon megbuktatnak, aztán jöhet az újabb pótóra és a vizsgadíj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!