Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki Budapesten csinálta a...

Aki Budapesten csinálta a jogsit, a forgalmi vizsgánál adott kenőpénzt a vizsgabiztosnak?

Figyelt kérdés

Utána könnyen meglett a vizsga? Mik a tapasztalatok?

Pls hanyagoljanak azok akik szerint "meg kéne tanulni inkább vezetni", meg a "jahj nekem elsőre meglett enélkül is (vidéken)".

Sajnos bárkit meg lehet buktatni, ha meg akarnak...

2018. júl. 11. 08:33
 1/7 anonim válasza:
100%
Volt ismerosom elso vizsgam elott mondta h eleg gyoker a biztos, masodikra atmenyem egy masikkal, szal ha megakar buktatni talal vmit, inkabb oktatodtol kerdezd vagy neki vegyel vmit ha nincs ismeros talan ö segithet.
2018. júl. 11. 08:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Vele már beszéltem erről. Azt mondta sajnos létező dolog, döntsem el én, ő nem fogja forszírozni.

De ha akarom és lehet az adott vb-nél, akkor nyilván segít.

2018. júl. 11. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
11%

még te oktatod ki nyílvánosan az embereket? amikor nyíltan a korrupcióról kérdezel?

Amúgy meg kéne tanulni vezetni.

ha nem tudnád, akkor majd megtudod, hogy beazonosítható vagy..

2018. júl. 11. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem adtam - átmentem (B kat + A kat).

Az autós VB behúztott pár hibapontot, elmondta a végén mire figyeljek és ennyi, gratulált.

A motoros VB már többet kötözködött de végül ott is csak 3 hibapontot húzott és nem volt gond.

Biztos forrásból tudom, hogy a kenőpénzek jelentős részét az oktatók nyúlják le, nem is kerül soha a vizsgabiztosokhoz. Ugyanis ha sikerül a vizsga akkor azt mondja az oktató, hogy odaadta a VB-nek (és zsebreteszi) ha pedig nem sikerül akkor simán visszaadja mondván nem olyan VB volt akit meg lehet kenni. Végsősoron ez is jó az oktatónak mert akkor meg visszamész még hozzá vezetni... Szóval ne legyenek illúziód, a kenőpénz az esetek 90%-ban teljes pénzkidobás.

2018. júl. 11. 10:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi 4-es válaszoló! Nem tudom, hogy megy Pesten, de nagyon sok rosszatt hallottam ilyen szempontból.

Viszont így tényleg nincs semmi értelme...

2018. júl. 11. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Direkt nem húznak be a csőbe. Ha megfelelően tudsz 45 percen át vezetni, akkor simán átmész.

Szerintem nem nagy követelmény a jogisítvány szerzésnél, hogy 45 percen át szabályosan vezess.

2018. júl. 19. 19:20
 7/7 _Jessy_ ***** válasza:
100%
Nem adtam. Az oktatóm előre leszögezte, hogy nála nincs ilyen, meg nem is akartam adni. Ennek ellenére elsőre sikerült.
2018. júl. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!