2020ban a jogsinal működik még a kenőpénz?Tapasztalatok esetleg az elmult 5 évben?
Sosem működött ez úgy, mint ahogy beállítják.
Odaadod ugye az oktatónak a kenőpénzt. Ha átmentél azt mondja majd neked, hogy a vizsgabiztos elfogadta. Ami értelemszerűen nem igaz, hanem ő maga zsebre vágja. Ha buksz visszaadja, a biztos nem volt vevő rá.
Kb 40-es IQ felett ez evidens, de valahogy mégis elterjedt az országban ez, hogy itt orrba szája lehet lefizetni a vizsgabiztosokat.
Lehet ezzel próbálkozni, ha az oktatód ismeri a vizsgabiztost. Újjal vagy számára ismeretlennel nem fog próbálkozni, mert az állásával játszik, sőt büntetőjogi felelősséggel jár.
Egyébként nettó hülyeség erre pénzt kidobni. Én 3x vizsgáztam (B, AB, majd A), mindig elsőre meglett. Azaz egyszer buktam motoros rutinon, mert letettem a lábam...
A lényeg, hogy simán teljesíthető.
Nekem elsőre meglett, 0 kenőpénzzel. Nem egy nagy dolog a vizsga.
Nem hinném, hogy akinek csak pénzzel lenne meg a jogsi, annak vezetnie kéne..
Kenőpénz mindig is volt/van/lesz mindenhol.
Csak egy dolog változik idővel.... az összeg :)
Én normális suliba jártam, az oktató mondta, hogy nála nincs kenőpénzezés.
#3 szerencsére nincs olyan sok írástudatlan cigány akinek a "vérében van a vezetés", mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!