Első autónak mit ajánlatok?
20 éves vagyok és most venném meg az első autóm. Több autón is gondolkozom. Ford galaxy, citroen c4 picasso(régi és az új is szóba jöhet) és még a vw golf.
Első autónak szabad nagyobbat venni? A golf az annyira nem nagyon tetszik de még felvetettem mert viszonylag jó árban van.
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Nőként írom, én nagyobb kocsipárti vagyok, de csak a biztonság miatt.
Írták páran itt, hogy nehéz vele parkolni. Ez hülyeség. Aki nem tud parkolni, az kiskocsival sem tud, a legtöbb hely meg teljesen normális parkolóhely, ha én nőként nagy kocsit bárhova behajtogatok, akkor a kérdezőnek férfiként nem fog gondot okozni szerintem, úgyhogy ez ne legyen szempont.
Attól is függ, mire használod a kocsit, ha biciklit, sícuccot, horgászholmit egyebet cuccolsz vele, akkor egyértelműen nagyot válassz.
Ha csak magad vagy, elugrani napi szinten ide oda, akkor a kisebb is megteszi.
Suzukim sosem volt, de nagyon jókat hallani róla, de csak az újabbak jók.
4 féle golfom volt, mindig valamilye füstölt és zárlatos lett. Páran már bennégtek bagatell kis koccanás miatt, én emiatt semmiképpen nem venném.
A többiek jókat ajánlottak, yaris, corsa, fiesta, c-max,
Volt audim, fiatom, peugeotm, ezekből max a peugeot 308 ajánlanám.
Kérdés persze hogy mennyiért keresel kocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!