Milyen autót ajánlatok első autónak amit pár száz ezerből meg lehet venni?
Én most Suzyval bajlódok jó amúgy az azért van mert nem tudok vezetni friss jogsival. :)
Van viszont egy Mazda 121 LX-em ami Ford Fiesta 4. generációnak felel meg na azt ajánlom jó kis járgány csak kicsik a tükrei én azért nem is vezetem. De lehet venni rá pót tükröket biztos...
Azért a Mazda és Suzuki költségeit ne hasonlítsd össze...
Nekem is suzukim van, a 4 év alatt nem költöttem 60.000-et alkatrészre (használt váltó 15.000, első féktárcsa+betét szett:8.000.-, hátsó dobok+betétek: 18.500, Valeo kuplung szett:13.000.- , gömbfejek, szilentek néhány ezer ft pár évente).
Nagyon puritán, néha azt gondolod szétesik alattad, de nem. Jól bírja a strapát. Balesetet kerüld, anyag nem sok van benne, de igénytelen, olcsó jószág.
Szia kérdező!
Nekem sincs túl sok tapasztalatom a vezetésben, 2012 óta van jogsim. Eddig volt egy Suzuki Ignisem, azt beszámíttattuk egy dízel Renault Tháliába, amit elloptak. Aztán vettem egy régi Swiftet. A 3 autó közül a Swift vált be a legjobban, az első fékbetétszett árát (8 ezer + munkadíj) meg tudom erősíteni. Eddig a vizsgáig csak ennyit kellett rákölteni, de persze vannak apróbb hibái, amiket meg lehet javítani. Pl. ajtónyitó kilincs tönkrement, bontott szó szerint 1-2 ezer forint. Műszakilag ott van a szeren, jó értelembe véve igénytelen. A szervízben nem szeretik a régi Swifteseket, mert alig kell javítani a kopó alkatrészeket...
Mai eszemmel Swiftet vennék, nem baj, hogy lenézik az úton. Több százezer forintot spóroltam volna, ha már a legelső autóm is ez lett volna, szakemberrel jól átnézetve oszt' rajta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!