Első autó ajánlatok?
Gondolkozom egy autó megvételén, mindenféle diákmunkákkal 400 ezer forintot sikerült összespórolnom - ez egy műszakis kocsi vételárára menne, a névre iratást nem én állom. Viszonylag értek az autókhoz, de az ilyen árkategóriájú használt autókhoz nem.
Ami nálam fontos, hogy az autó ki is nézzen valahogy, de ne kelljen havonta szerelgetni. Na meg hogy menjen, jó sokáig használtam egy E39-es 525i BMW-t, ezután nem esne jól ha vánszorognom kéne.
Tehát szerintetek mit éri meg venni? Érdemes maradni a Suzuki Swift/Lada kategóriában, vagy ennyi pénzből már valami kicsit jobbat is lehet találni? Előre is köszönöm.
Ennyiert sel600 is van. A kèrdès havonta mennyit tudsz rákölteni. Ugye aki majmot vesz vegyen banánt is!
Ha szinte semmit akkor jo lesz a suzuki swift, opel corsa is.
szerintem a legfontosabb, hogy ne valami idióta hülyegyerektől vedd aki ki tudja hanyadik tulaj meg hogy hajtotta szét.
hanem lehetőleg első tulajdonostól ahogy nagy becsben volt a kocsi. ezek általában drágábban adják, de szerintem megéri. mi olyantól vettünk aki a garázsban szőnyegen tartotta a kocsit, első tulaj volt, vigyázott rá nagyon. nem is sokat volt azóta szervízbe pedig már évek óta nálunk van a kocsija.
Toyota corollát vennék. Bár azt nem írtad hogy a 400 ezer az átírást és a kötelező biztosítást is tartalmazza.
nekem is ilyen van csak fehérben és nagyon jó autó.
Ennyi pénzért csak idősebb autót tudsz venni. Hogy megbízható és jó is legyen öreg kora ellenére, a japánok között kell nézelődnöd, 1990-98 közötti évjáratban.
525-ös bmw és társai között is találhatsz erős autót ennyiért...de az olyan is...nem éri meg.
Köszönöm a válaszokat!
Nem gondolkodtam BMW-ben, és a tanulás mellett nincs időm sokat foglalkozni az autóval. Az E39 édesapám régi autója volt, de sajnos édesanyám nemrég összetörte, és nem éri meg a javítás.
Suzuki Swifthez volt már szerencsém, 1.3-as GLX volt, megbízható de kevés olyan autót láttam, amelyik ilyen szinten rázott volna a jó magyar utakon.
A Toyota Corolla elgondolkodtató, külsőre sem szörnyű, és amit linkeltél nem tűnik rossznak.
Astra F-hez is volt szerencsém, 1.6-os szedán volt, havonta átlag 2 szerviz pedig újonnan vettük annak idején, az említett BMW előtt.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!