Első autó ajánlatok?
Gondolkozom egy autó megvételén, mindenféle diákmunkákkal 400 ezer forintot sikerült összespórolnom - ez egy műszakis kocsi vételárára menne, a névre iratást nem én állom. Viszonylag értek az autókhoz, de az ilyen árkategóriájú használt autókhoz nem.
Ami nálam fontos, hogy az autó ki is nézzen valahogy, de ne kelljen havonta szerelgetni. Na meg hogy menjen, jó sokáig használtam egy E39-es 525i BMW-t, ezután nem esne jól ha vánszorognom kéne.
Tehát szerintetek mit éri meg venni? Érdemes maradni a Suzuki Swift/Lada kategóriában, vagy ennyi pénzből már valami kicsit jobbat is lehet találni? Előre is köszönöm.
könyörgöm, törjünk már ki ebből az f astra meg swift mániából. van ezeken kívül még egy halom jó autó.
én mindenképp a japán vonal felé terelnélek. Nissan, Toyota, Mitsu, vagy Mazda. első autónak olyat érdemes venni, amit nem sajnálsz ha meghúzod, vagy valaki más húzza meg, esetleg valami barom beléd megy, és GTK lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!