E36-os BMW 316i-m közeleg az olajcseréhez. Első autóm, első olajcserém. Milyen olajat vegyek bele, miket ajánlatok ilyenkor cserélni rajta - gondolok itt szűrőkre, ilyesmikre?
BMW jovahagyassal rendelkezo olaj kene. Az elso valaszolot nyugodtan hagyd figyelmen kivul, valoszinuleg Ladan kivul eleteben nem latott meg autot.
Javaslom a BMW-s forumokat, annyi tanaccsal fognak ellatni, hogy belefulladsz.
Amugy pl. az olajszurot le tudod venni (ugy ertem van hozza szerszamod)? Olajat le tudod ereszteni (nem fentrol kiszivatni, rendesen leereszteni)?
Az igazság az, hogy az olajcserét nem én fogom csinálni, hanem egy számomra megbízható autószerelőt fogok megbízni vele.
Viszont az anyagot hozzá szeretném én megvenni, információszerzés végett érdeklődöm a neten.
Köszönöm az összes kommentet!
Árban szerintetek hol fogok megállni?
Mondjuk egy olaj és szűrők cseréjénél?
Megtörtént az olajcsere, Castrol 10W-40 olaj,szűrők is lettek cserélve és a szervóba is kapott egy kis hidraulikus olajat.
A szűrőkből mindenből olyan középkategóriást vettem bele és 25000Ft-ból kijöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!