Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson kormány "kopog" mikor...

Simson kormány "kopog" mikor belemegyek egy gödörbe, vagy bukkanóra. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Gondolom a kormánycsapágyra túl erősen van ráhúzva az anya.Bár meglazítottam és újra meghúztam mérsékeltebben de így se múlt el a jelenség.Nekem csak egy "Kormány leszorító anya" rögzíti a kormányt a villához esetleg hiányzik valami?

A "Kormány leszorító anya": [link]

2020. máj. 15. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg lóg a kormánycsapágy. Ilyenkor lökésszerű terhelésre csúnyán koppanó hang jön a kormánynyakból. Ha középtámaszra teszed a motort és megemeled az elejét, az első kereket megrángatva meg lehet állapítani, lóg-e valami valahol.
2020. máj. 15. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Igen, holtjátékot nézd meg, úgy hogy a lábaddal közrefogod a kereket, majd a kezeddel megmozgatod a kormány.
2020. máj. 15. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
#2 ez nem bicikli, meg amúgy is a csapágyról volt szó
2020. máj. 16. 11:17
 4/7 A kérdező kommentje:
igen valószínűleg lóg a kormánycsapágy ez a probléma, hogyan orvosolható?
2020. máj. 16. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Igen, azért írtam, hogy a holtjatékot, lógást nézze meg...
2020. máj. 18. 00:53
 6/7 Simson S51N ***** válasza:
100%

Csak úgy ahogy te írod nem lehet megnézni a holtjátékot és a lógást. Ellenőrizni úgy lehet ahogy az első írta.

Ha szerencséd van csak meg kell húzni a kónusz leszorító anyát. Ha nincs szerencséd venned kell egy felújító szettet.

[link]

2020. máj. 31. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat!
2020. jún. 2. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!