Mit gondolsz erről? Dél-Korea az új Japán?
tegnap 21:45
1/7 anonim válasza:
Nem fogok rákattintani erre a linkre, de Dél-korea miért lenne az új Japán?
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, de autógyártás terén szerintem még kell neki pár év. Egyébként Kína, Dél-Koreát, Japánt, Európát, és az Usát is le fogja körözni hamarosan.
4/7 Telelő Teve válasza:
Az volt kb. 2008-2012 környékén. Azóta már (Japánhoz hasonlóan) visszacsúszott.
5/7 anonim válasza:
Attól függ. A Toyotát nem féltem. Ha Nissan meg a Honda tényleg összeáll, abból még bármi kisülhet. Tény, hogy sok hülyeséget csináltak, de nem kis múlttal, technikával és tapasztalattal rendelkeznek, viszont nem jól mérték fel a piaci igényeket. Az euro-7 bevezetése pedig újból beleszúrja mindegyik gyártóba a kést és meg is forgatja.
6/7 anonim válasza:
Ez egy 3 éves cikk, amit linkelni is lehetett volna, bár akkor sem olvastam volna el. Autók terén egyébként kizárt.
7/7 anonim válasza:
De miért linkelje ha úgy sem olvasod el? :D Bár szerintem sem, legalább is autók terén. A japók nagyobb múlttal rendelkeznek és szerintem összefogják szedni magukat.
Most kíváncsiságból kerestem rá, hogy jelenleg melyik a legdrágább nissan és melyik a legdrágább hyundai.
Valóban 3 éves cikk, de szerintem még mindig le vannak maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!