Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok, mi a véleményetek...

Mit szóltok, mi a véleményetek? Én meg szeretném vásárolni.

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 10. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Vigyed, másnak nem fog hiányozni :D

Az, hogy jobb kormányos az egy dolog a maga hátrányaival.

De egy öreg prémium jellemzően pénztemető.

2020. máj. 10. 09:30
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

Az adatai alapján sok lesz a kötelező biztosítás, meg a súlyadó.

Mire kell?

Én a negyed-ötödekkora teljesítményű városi kisautókat preferálom, a költségük is ötöde.

2020. máj. 10. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag jók ezek a régi Volvók de ennyi pénzért..

Én nem venném meg márcsak azért se mert jobbkormányos,meg ennyi pénzért szerintem nem ilyen kategóriájú autót kéne venni

2020. máj. 10. 09:55
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Tegnap én js néztem ezt. Én normális autót mégsem vennék jobb kormánnyal, nem értem aki EVO-t vesz jobbkormánnyal az miért teszi, mert eleve nem arra fogja használni, hogy menjen bevásáfrolni, postára , munkába meg haza (itt sem marad el ábólbébe) egy Cliot már vennék mert pici, mert azért kell mert olcsó. Ez max. alkatrésznek jó.
2020. máj. 10. 10:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Vásárold meg!

Arra azért készülj, hogy a szervizelés, esetleges javítások, KGFB, stb. elviszik évente a vételárat újra, és az olcsó hosszútávon nagyon drága lesz.

Az már más kérdés, hogy nekem jobb kormányos a sok kellemetlenség miatt még ingyen se kellene.

Szerintem egy 18 éves Swifttel jobban járnál. Erre a Volvora a gatyádis rá fog menni, és egy év múlva azt is megbánod, hogy megszülettél.

2020. máj. 10. 10:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Dehogy venném meg, akkor se kellene ha ingyen adnák, csak használjam. Meg aztán az lehet 480000 km.
2020. máj. 10. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Ha nem lenne jobbkormányos, azt mondanám, hogy vedd meg. Aki ezres Suzukit hajt és már rosszul van, ha 6 liter fölé kúszik a fogyasztás, az úgy sem fogja soha megérteni, más miért vesz turbós autót, ami 8mp környékén van 100-on.Ők lapozzanak tovább és osszák tovább az észt a suzukim van és az autóm csak egy közlekedő edény Topikban.

Nekem is turbó benzines autóm van és nem lesem a fogyasztást és igen többe kerül egy ilyen autó fenntartása. De valamit valamiért.

Nyugodtan nézegesd az ilyen típusú autókat,

De Ne jobbkormányost!!!!!

A büdös életben többet nem fogod tudni eladni.

2020. máj. 10. 10:49
 8/12 A kérdező kommentje:
"Egy év múlva azt is megbánod, hogy megszülettél" Azt már régen megbántam, de most nem az a téma.
2020. máj. 10. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

7-es okostojás! Aki 350 ezerért akar autót venni, annak minden bizonnyal nem mindegy, hogy évente 30 ezer biztosítást fizet majd, vagy 120 ezret. Ha meg napi 50-100 km-t is akar menni, pl. munkába, akkor már a fogyasztás se elhanyagolható költség. Azzal a 3 másodperccel jobb gyorsulással meg röhejes vagy.

Igen, nekem Swiftem van, napi ingázáshoz tökéletes. Ha gyorsulni és száguldozni akarok, akkor felülök a 143 lovas ezres Fazer-emre, és röhögök a te húsfüstölődön és a 8 másodperceden.

2020. máj. 10. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
350ér volvo s60 xDDD reális. Persze vedd meg, jó cidázást kivánok hozzá. 3x ennyiért se találsz belőle épkézláb példányt, de te leszel a kivétel.
2020. máj. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!