Mit szóltok, mi a véleményetek? Én meg szeretném vásárolni.
Vigyed, másnak nem fog hiányozni :D
Az, hogy jobb kormányos az egy dolog a maga hátrányaival.
De egy öreg prémium jellemzően pénztemető.
Az adatai alapján sok lesz a kötelező biztosítás, meg a súlyadó.
Mire kell?
Én a negyed-ötödekkora teljesítményű városi kisautókat preferálom, a költségük is ötöde.
Állítólag jók ezek a régi Volvók de ennyi pénzért..
Én nem venném meg márcsak azért se mert jobbkormányos,meg ennyi pénzért szerintem nem ilyen kategóriájú autót kéne venni
Vásárold meg!
Arra azért készülj, hogy a szervizelés, esetleges javítások, KGFB, stb. elviszik évente a vételárat újra, és az olcsó hosszútávon nagyon drága lesz.
Az már más kérdés, hogy nekem jobb kormányos a sok kellemetlenség miatt még ingyen se kellene.
Szerintem egy 18 éves Swifttel jobban járnál. Erre a Volvora a gatyádis rá fog menni, és egy év múlva azt is megbánod, hogy megszülettél.
Ha nem lenne jobbkormányos, azt mondanám, hogy vedd meg. Aki ezres Suzukit hajt és már rosszul van, ha 6 liter fölé kúszik a fogyasztás, az úgy sem fogja soha megérteni, más miért vesz turbós autót, ami 8mp környékén van 100-on.Ők lapozzanak tovább és osszák tovább az észt a suzukim van és az autóm csak egy közlekedő edény Topikban.
Nekem is turbó benzines autóm van és nem lesem a fogyasztást és igen többe kerül egy ilyen autó fenntartása. De valamit valamiért.
Nyugodtan nézegesd az ilyen típusú autókat,
De Ne jobbkormányost!!!!!
A büdös életben többet nem fogod tudni eladni.
7-es okostojás! Aki 350 ezerért akar autót venni, annak minden bizonnyal nem mindegy, hogy évente 30 ezer biztosítást fizet majd, vagy 120 ezret. Ha meg napi 50-100 km-t is akar menni, pl. munkába, akkor már a fogyasztás se elhanyagolható költség. Azzal a 3 másodperccel jobb gyorsulással meg röhejes vagy.
Igen, nekem Swiftem van, napi ingázáshoz tökéletes. Ha gyorsulni és száguldozni akarok, akkor felülök a 143 lovas ezres Fazer-emre, és röhögök a te húsfüstölődön és a 8 másodperceden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!