Azerbajdzsán bejelentette, hogy nem fog állampapírokat vásárolni. Mit szóltok hozzá?
"Ha ez igaz akkor O.V. butább mint hittem..Ingyen átadni egy ilyen embert..cöcöcöhh.."
Egyébként igen :) Bár egyes orosz feltételezések nato utasítást gyanítanak a dolog mögött.. Mindenesetre jól jött volna az a pénz.
B verzió : az a buta, aki simán elhisz mindent az újságoknak.
C verzió : mivel az üzlet és az alku titkos, nem fogják az orrotokra kötni.
Amúgy egy dolgot nem értek :
- sokan tényként kezelik, hogy Orbán és a Fidesz-közlemény az ügyről hazugság.
- Majd közöl valamit az Azeri külügy (egy olyan országról beszélünk ugye, ahol egy baltás gyilkos a nemzet hőse lehet) , amit meg rögtön elhisztek. LOL:
"sokan tényként kezelik, hogy Orbán és a Fidesz-közlemény az ügyről hazugság.
- Majd közöl valamit az Azeri külügy (egy olyan országról beszélünk ugye, ahol egy baltás gyilkos a nemzet hőse lehet) , amit meg rögtön elhisztek. LOL:"
Nem az van e mögött hogy Orbán és a Fidesz mára már annyira lejáratta magát a sok hazugságával hogy már senki sem hiszi el egy szavukat sem?
Ha tudod értelmezni az írásomat, akkor megérthetted, hogy az élc nem amiatt volt, hogy nem hisz valaki Orbánnak, hanem amiatt, hogy az azerieknek meg rögtön hisz, ha valamit kijelentenek.
Ez szerintem röhejes, bocs.
"Azerbajdzsán bejelentette, hogy nem fog állampapírokat vásárolni.
Azerbajdzsánnak ez elemi érdeke hogy ezt nyilatkozza, mint ahogy Orbánnak is elemi érdeke hogy tagad minden olyan hírt ami a pénzről szól. Most hogy kirobbant ez a botrány már nemtehet mást mint hogy menti ami még menthető, és próbálja elbagatelizálni ezt a szégyenletes ügyet és mindent tagad.
"Ezt a kérdést azért nyitottam, hogy akik eddig szitkozódtak, hogy pénzért eladtuk a gyilkost azok itt bocsánatot tudjanak kérni most hogy kiderült, hogy nem volt igazuk és alaptalanul vádaskodtak."
Nem fognak, ebben biztos vagyok. Sőt, most még keményebb mocskolódás fog jönni. Ennyit tudnak, erre képes a mai ellenzék, semmi többre.
Tegyük fel, hogy volt tényleg megállapodás, hogy kiadjuk, vesznek állampapírokat. Ha abban nem tartották magukat nemzetközi egyezményekhez, hogy azonnak felmentették, sőt kitüntették és hősként tisztelik, akkor miért pont egy kis csipszar országgal kötött "egyezményhez" taranák magukat? A hunyó szerintem ebben az esetben Azerbajdzsán.
Tegyük fel, hogy nem volt megállapodás, csak a nemzetközi jogokat követve adtuk át az embert. Ők meg azokhoz nem tartották magukat. A hunyó szintén nem Magyarország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!