Orbán Viktor bejelentette hazánkban az Új Világrendet?
Szerintem az egész egy nagy b@romság, ha racionálisan gondolkodnál, akkor láthatnád, hogy Orbán harcol a nemzetközi háttérhatalmak ellen, már ha vannak ilyenek, bár az én ízlésembe ilyenek nem férnek bele, azaz képtelenségnek tartom a létüket. Teljesen szembemegy az újkori nézetekkel, ő inkább konzervatív. Nem tudom, hogy te tetted-e fel a videót, de jócskán összevágta a készítője. A fájl leírásában találsz egy útmutatást, hogy tölts le valamilyen pps-t, ami tizedik a listáján. A nagy nézettségtől már az első helyre kúszott fel, ha láttad, akkor tudni fogod, hogy miről beszélek az alábbiakban:
Nem fér a fejembe, hogy egyesek úgy keverik a szezont a fazonnal, hogy az már nem is igaz. Miért kell hinni ezeknek a majáknak? Építkeztek... írtak, festettek..., de az ő civilizációjuk maradt fenn? a válasz egyértelmű. NEM!!!!! Hajókon megérkeztek az ő Isteneik Európából, és leigázták őket, még a nyomaik is majdnem elvesztek. Szerinted az ő világuk megtudott volna jósolni egy világvégét? Nem!
Miért kell hinni ilyen pogány dolgokban?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!