Mit szóltok hozzá, hogy 18 éven alul már nem lehet energiaitalt vásárolni?
Komolyan mondom már csak röhögni tudok rajta. 15 éves vagyok és már évek óta gyűjtöm őket, a szekrényem tetejére mára 49 KÜLÖNBÖZŐ fajta van feltéve.
Szerintem ez is olyan mint a cigi meg pia, azt is kiadják, ha olyan helyen vagy. Tudom, látom az osztálytársaimat... Egyébként ahova eddig jártál (pl. most energiaitalért) ott úgyis odaadják!
Szerintme nincs sok értelme,akkor helyette isznak majd fekete kávét..
Amugy annyira nem érdekel .
Én reggel éhgyomorra utálom mert utána émelyeg tőle a gyomrom. Általában csak akkor iszom, ha ettem előtte.
A kávával szemben ettől nem lesz büdös a szád.
Engem se a kóla, sem ez nem tud úgy kiütni, hogy ne aludjak, akkor alszok, ha álmos vagyok.
Nem célom eldönteni, hogy a kávé vagy ez a jobb. Sőt, mind a kettő rossz, tudom. Amúgy nem vagyok nagy fogyasztó. Ma már inkább csak azt iszom meg, amilyet még nem ittam...
Mivan????????
Mióta????:OOO
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!
a colát meg társait miért nem korlátozzák???abba is van koffein.
Szánalom!
Tiszta cink...
De aki issza az úgyis piával issza, azt meg megveszi valahol, ahol kiadják 18 év alatt (vagy szerez személyit vagy valahogy megoldja) szóval semmit nem értek el vele -_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!