Mit szóltok hozzá, hogy 18 éven alul már nem lehet energiaitalt vásárolni?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom már csak röhögni tudok rajta. 15 éves vagyok és már évek óta gyűjtöm őket, a szekrényem tetejére mára 49 KÜLÖNBÖZŐ fajta van feltéve.
Szerintem ez is olyan mint a cigi meg pia, azt is kiadják, ha olyan helyen vagy. Tudom, látom az osztálytársaimat... Egyébként ahova eddig jártál (pl. most energiaitalért) ott úgyis odaadják!
2009. nov. 8. 12:20
22/24 anonim válasza:
Nem gyakran iszok,egy két hetente egyet.ENgem nem érint,mivel már 21 vok.AKi akarja,úgyis megveszi.
24/24 anonim válasza:
hát én 15/L vagyok és én nem vettem észre h nem adnák ki az energia italt, én akárhányszor veszek mindig kiadják csak ritkán iszok akkor is csak pénteken
nem érnek vele semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!