És ahhoz mit szóltok , hogy a jelenlegi kormány vizágyukat és egyéb eszközöket akart vásárolni? Háborúra készültek?
A két előttem szólónak.
"Milyen jó is lenne! Ha nem kellene az szavazni. Ha elég lenne 4-5 "lajtos kocsit" kivezényelni néhány száz álli felfegyverkezett rendőrre. Politika? Ahoz az embereknek semmi köze, ne akarjanak már beleszólni. Hogy nem szeretik ha hazudnak nekik? Ezért felesleges a választás is. Amúgy is tüntetnek, és ? Hazamennek ha megunják, vagy lövetek, bár lehet hogy ezután inkább élessel. Tanulják meg, és nem lesz gond velük. Hogy ez nem demokratikus?
Kibeszélt itt szerelemről? "
Igen.
Háború a strandon.
Az igaz magyarok ellen, akik lopják a túrórudit a MTV-székház automatáiból.
:D
A sokkal nagyobb baj az az, hogy a jelenlegi a hatalom képviselői úgy kerülte oda, ahogyan.
A másik: ha olyan nemzeti érzelmű lett a rendőrség, akkor miért is nem jelentették fel a parancsonokaikat?
Mi a frászért lett "Budapest hőse" Gergényi?
Én nagyon arra hajlok, hogy ezeket az azonosítószám nélküli hekusokat valahonnan külföldről hozták.
A cél meg egyértelmű volt: hátah betörik egy ablak a Zsinagógán és akkor antiszemitizmust lehet kiáltani....
Mondjuk én az egész választási rendszert úgy ahogy van átalakítanám, mert rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!