Hogyan induljak el benzinnel?
Figyelt kérdés
Mindjárt felgyújtom ezt a sza***t Renault szép auto meg benzin mert rábeszéltek, persze a benzin tökéletes...annyit eszik mint egy 20 éves volvó, és nem indul el, friss jogsis vagyok, kb 2 éve van jogsim de eddig csak dízelt vezettem nincs gondom érted, kuplungot felengedem kocsi megmozdul utána gáz és megy szépen...benzinesnél morog az autó..mondjak a magyokosok há adjak több gázt..hát akkor meg rezeg rezonál lefullad...ha gázt adok az is baj, ha meg nem akkor az autó el sem indul itt áll nem tudok vele odebbmenni mit csinálok rosszul? Felgyújtom a g....be..én dizelen így tanultam vezetni kupulng fel kocsi megmozdul aztán megyek itt semmi nem mozdul csak leffullad..ha gázt adok akk is multkor Ford ot vezettem benzin az se indult mit csinaljak ezekkel a sza*** benzinesekkel? Meg kene szoknom mit csinalok rosszul help? Kiszi2020. ápr. 16. 19:12
31/31 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Köszönöm a sok segítséget, hihetetlennek tartom, hogy innen gyakoriról tanultam meg vezetni :D eleinte 2500 fordulattal úgy ahogy leirtad #2 (és a többi válaszodba) sikerült elindulni, majd kimereszkedtem varosba, mindenki nézett, hogy bőg a kocsi, kis idő múlva sikerült alacsonyabb kb 1600 fordulaton is elindulni, nagyon köszönöm mindenkinek, illetve írtátok, hogy indulás előtt játszak a kuplung Gázzal, így is lett, ezt is kipróbáltam, nem is olyan rossz ez a benzines autó! Imádlak titeket, pacsi mindenkinek :D
2020. ápr. 17. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!