Hogyan induljak el benzinnel?
Ha fel akarod gyújtani, mindenképpen a falábadat használd gyújtósnak.
Első gyakorlati órámon el tudtam indulni egy 120-as Skodával, pedig azon nem volt automatikus alapjárat-állítás. Ahhoz képest egy Renault egy űrhajó...
ezzel a háromezerrel, meg négyezerrel csak szétpörgeted a motort. Sík úton, senkitől nem zavarva próbáld max 1500 fordulaton és finom kuplungfelemeléssel...ezt megcsinálod ötvenszer,és király csávó leszel.ha már vágod, akkor 1200 is elég a fínom induláshoz.
Nagyon jó az az autó, fel ne gyújtsd(bár az élmény mindent megér)
Nem sértegetni akarlak, de a kézifék biztosan ki van engedve? Sőt, biztosan egyesbe van a váltó? Mert kettesben kell háromezres fordulat.
Szóval nem megbántásból, csak tapasztalatból..
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, nagy királyak vagytok, mert ez lett volna a következő kérdésem, hogy emelkedő a következő gondom, de ettől sem félek mostmár hála nektek, megpróbálom, holnap akávé után az első dolgom lesz kipróbálni amiket írtatok, picit visszahoztátok a kedvem :D
Nem gyújtom fel, ne aggódj utolsó, csaka dízel nem éri meg napi 15 km-re :D benzinessel meg sose evzettem mert foylton ez a fulladas van :D na emelkedőn dizellel se mertem mereszkedni :D Igen utolsó ki van engedve a kézi és 100% h egyesben van, ezeket mindig ellenőrzöm, tudom, hogy nem bántani szeretnél és nem is vettem annak :D Annyira hálás vagyok nektek, hogy mindenki zöldet kapott, szépen leírtátok mit hogyan csináljak, nagyon köszönöm :D
Mégegyszer tehát ha pl felpörgetem 2500-3000-ig utana "csúsztatott kuplunggal, mint dízelnél ) elvileg el kell h induljak, ugye?
Emelkedőn azt mondjátok, hogy kuplungról ugorjak le és a gázt nyomjam 2000-3000-ig vagy itt is csúsztassama kuplungot? :D Köszi :D
3-4 ezres fordulaton el fogod égetni a kuplungot. Így csak a 80 éves papák és a szőkenők vezetnek.
Menj be egy üres parkolóba, ahol senki se lát. És gyakorold az indulást gáz nélkül addig, amíg nem megy hibátlanul.
Ha ez megvan, adhatsz gázt, de elinduláshoz elég ilyen 1500-2000-ig forgatni.
ez tényleg ekkora probléma? o.O
én egy nagyon béna sofőr vagyok, de akárhányszor át kell üljek a benzines autómból dízelekbe, még sose volt gond...sőt egy opel astra esetében csak a benzinkúton jöttem rá, hogy dízeles a kocsi (nem, nem akartam bele benzint rakni, hanem megnéztem a matricát)
najó, de ha kis gázt adok ugyanúgy lefalluadok, ha meg enm nyomok gázt akkor is :D
Valaki itt félre ertett dizellel nagyjábol megy, benzinnel nem megy :D Igen sajna téynleg ekkora probléma a z elindulás, mindegy ha széteg a kuplung engem csak az érdekel, hogy elinduljak :D
Kézit ha kiengedem is visszagurulok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!