Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan induljak el benzinnel?

Hogyan induljak el benzinnel?

Figyelt kérdés
Mindjárt felgyújtom ezt a sza***t Renault szép auto meg benzin mert rábeszéltek, persze a benzin tökéletes...annyit eszik mint egy 20 éves volvó, és nem indul el, friss jogsis vagyok, kb 2 éve van jogsim de eddig csak dízelt vezettem nincs gondom érted, kuplungot felengedem kocsi megmozdul utána gáz és megy szépen...benzinesnél morog az autó..mondjak a magyokosok há adjak több gázt..hát akkor meg rezeg rezonál lefullad...ha gázt adok az is baj, ha meg nem akkor az autó el sem indul itt áll nem tudok vele odebbmenni mit csinálok rosszul? Felgyújtom a g....be..én dizelen így tanultam vezetni kupulng fel kocsi megmozdul aztán megyek itt semmi nem mozdul csak leffullad..ha gázt adok akk is multkor Ford ot vezettem benzin az se indult mit csinaljak ezekkel a sza*** benzinesekkel? Meg kene szoknom mit csinalok rosszul help? Kiszi

2020. ápr. 16. 19:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kb 1500 a fordulat és lassan engeded a kuplungot akkor csak elkellene indulni .
2020. ápr. 16. 19:16
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Kis gáz, pörgesd fel a motort 3000-ig, majd tartsd úgy, s mintha dízel lenne, szépen lassan engedd a kuplungot. Nem baj, ha hangos kicsit az autó, ne aggódj, nem lesz baja, csináld így. Először lassan, később majd ráérzel.
2020. ápr. 16. 19:18
 3/31 A kérdező kommentje:
Igyekszem 10 bol 1x sikerul de akkor is rezeg probalgatom mostmár tenyleg elment a kedvem emelkedon is visszagurultam :D
2020. ápr. 16. 19:18
 4/31 A kérdező kommentje:
2 na köszi hat ez a probl ha hsngja van megilyedek mindent elengedek :D kiprobalom köszi .D
2020. ápr. 16. 19:19
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg, ha sikerült! :D Nem nehéz ez, ne aggódj. Az elején türelmesen, nyugodtan, ne ijedj meg, hogy hangos, később meg majd ráérzel.
2020. ápr. 16. 19:23
 6/31 A kérdező kommentje:

Na várjál én nagyon analfabéta vagyok :D ehhez szóval kuplongot benyomom 3000 ig ne is engedjem fel aztán ha elerte 3000-es fordulatot utána mintha dizel lenne csusztassam? 😂😂

Köszi és bocs a fentebbi csunyakert, csak nem vezettem sose benzint :D

2020. ápr. 16. 19:26
 7/31 anonim ***** válasza:
60%
Igen, köbö így. Kuplung be, pörgetni a motort 3000-ig, aztán lassan kuplung fel.
2020. ápr. 16. 19:29
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan a 2es leírta, kb úgy. Aztán majd ráérzel, hogy mennyi gázt kell adni benzineshez is, ne aggódj. Nekem is kb 3 éve van jogsim, otthon csak benzines járgány, persze mint kb mindenki, én is dízelen tanultam, nekem is szokatlan volt, főleg mert a Honda Civicünk gázpedálja brutál érzékeny volt. Azóta már lassan 2 éve van saját gépezetem is, Škoda, az is benzines. Jó lesz az a Renault, szépen meg lehet rajta majd tanulni vezetni, csak meg kell szoknod. A lényeg, hogy mikor elkezded engedni a kuplungot és csúsztatod, és érzed, hogy kezd fulladni vagy leesni a fordulatszám, akkor óvatosan adj neki még gázt. Gyakorolj egy üresebb parkolóban először sík terepen akár, majd próbálkozz emelkedőn is, ott több gázt kell adni. Leejtőn meg értelemszerűen kb gázt se kell adni.
2020. ápr. 16. 19:41
 9/31 anonim ***** válasza:
26%
Emelkedőn lehet kicsit kevés lesz ez, próbáld 4000-ig nyomni a gázt, ott tartani a fordulatot és hirtelen lépni le a kuplungról, akkor nem fog lefulladozni.
2020. ápr. 16. 19:42
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég emelkedőre is a 3000-res fordulatszám. Én is benzinest hajtok, éles emelkedőn is nagyon maximum 2500-as fordulattal indulok el köbö. Persze én nem mérem így, érzésre gáz és fogáspontig fel a kuplungot majd tovább engedni, azt megy is. De 3000-res fordulattal, lassan engedve a kuplungot minden emelkedőn is el kell induljon az autó.
2020. ápr. 16. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!