Hogyan induljak el benzinnel?
Nem tudom mit majrézik itt a sok emberke, hogy sok a 3000-res fordulatszám. Persze, hogy az, de a kérdező így fogja megtanulni. Magától nem tudott elindulni sehogy sem, kezdésnek ez kell neki. Persze, hogy én is 1000-res fordulaton indulok el egy hang nélkül egyenes úton, emelkedőn meg 2000-ressel, mert én érzem az autóm. Ez a normális. A kérdező is érezni fogja 3-4 elindulás után. De először jusson el odáig, hogy el tud indulni, ahhoz pedig tökéletes ez a módszer, hogy először pörgesse fel, majd lassan a kuplungot. Ettől nem fog leégni a kuplung egyáltalán.
Úgyhogy ne aggódj, kérdező, csak bátran az elején pörgesd, s hamar ráérzel majd.
Hát nem tudom, szerintem ezzel a motorbömböltetős módszerrel sokkal lassabban tanulja meg. Mert így nem érzi a kuplungot, csak az rögződik, hogy sok gáz = nem fulladok le.
Míg ha gázadás nélkül megtanul elindulni, akkor onnantól gázadással már gyerekjáték lesz.
24! Neked is köszönöm a váalszt, afáradtságot, véleményed természetesen elfogadom, és a zöld kezet te is, ahogy mindenki megkaptad. Én is a gázadás nélküli elindulás híve vagyok, sőt. :D Dízellel ha megyek, én sosem adok gázt, mindegy a márka dízel legyen, kuplung fel, autó megmozdul utana nyomom neki. Tisztában vagyok azzal is, hogy benzinnel is el lehet indulni csúsztatott kuplunggal, de ez őszinte leszek 1x sikerült. Bárki, akinek elmondom, hogy én így indulok el, mert így tanultam (mondjuk én dízelen tanultam igy) full hülyének néz és ordítoznak, hogy dízelen is kell gáz h elinduljon a kocsi, pedig roda*tul nem :D
Viszont nekem benzines autóval sem csúsztatott kuplunggal, sem kis gázadással nem sikeült elindulni, egyetlen dolog van amit nem próbáltam, eza nagy gázadasos indulás, amit fentebb írtak. Én nyitott vagyok arra, hogy amit és ahogyan te mondasz azt megtanuljam, kipróbáljam, foglalkozzak vele, hiszen tudom (és szerintem mindenki tudja) hogy te is jót akarsz nekem, ezért arra szeretnélek megkérni, ha van időd kedved, légyszi írd le, hogy szerinted mit hogyan kéne csinálnom, az sem probléma ha leírod, hogy te hogyan indulsz el benzines autóval, de minden legyen benne kuplungot engeded utana nyomod a gazt vagy kuplung tövig benyomva utana gaz majd kuplung fel...stb te verziód is meghallgatom és megígérem, ki fogom próbálni :)
Mirol beszeltek? 😂 20 eves Benzines Renault Scenicem van.
1500 max 2000-ig porgeten es engedem a kuplungot.
Nincs remeges,nincs boges, csak elindulas.
Valamit vagy nagyon szarul csinalsz vagy az auton nem jol mukodik valami.
4 eve megvan.
Mindorokke Renault
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!