Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan induljak el benzinnel?

Hogyan induljak el benzinnel?

Figyelt kérdés
Mindjárt felgyújtom ezt a sza***t Renault szép auto meg benzin mert rábeszéltek, persze a benzin tökéletes...annyit eszik mint egy 20 éves volvó, és nem indul el, friss jogsis vagyok, kb 2 éve van jogsim de eddig csak dízelt vezettem nincs gondom érted, kuplungot felengedem kocsi megmozdul utána gáz és megy szépen...benzinesnél morog az autó..mondjak a magyokosok há adjak több gázt..hát akkor meg rezeg rezonál lefullad...ha gázt adok az is baj, ha meg nem akkor az autó el sem indul itt áll nem tudok vele odebbmenni mit csinálok rosszul? Felgyújtom a g....be..én dizelen így tanultam vezetni kupulng fel kocsi megmozdul aztán megyek itt semmi nem mozdul csak leffullad..ha gázt adok akk is multkor Ford ot vezettem benzin az se indult mit csinaljak ezekkel a sza*** benzinesekkel? Meg kene szoknom mit csinalok rosszul help? Kiszi

2020. ápr. 16. 19:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom mit majrézik itt a sok emberke, hogy sok a 3000-res fordulatszám. Persze, hogy az, de a kérdező így fogja megtanulni. Magától nem tudott elindulni sehogy sem, kezdésnek ez kell neki. Persze, hogy én is 1000-res fordulaton indulok el egy hang nélkül egyenes úton, emelkedőn meg 2000-ressel, mert én érzem az autóm. Ez a normális. A kérdező is érezni fogja 3-4 elindulás után. De először jusson el odáig, hogy el tud indulni, ahhoz pedig tökéletes ez a módszer, hogy először pörgesse fel, majd lassan a kuplungot. Ettől nem fog leégni a kuplung egyáltalán.

Úgyhogy ne aggódj, kérdező, csak bátran az elején pörgesd, s hamar ráérzel majd.

2020. ápr. 16. 21:03
 22/31 A kérdező kommentje:
Jó érv na mindegy akk jó lesz az autómata :D
2020. ápr. 16. 21:04
 23/31 A kérdező kommentje:
21 köszönöm, nem sokan értettek meg és igen a miérteket keresitek, szégyenlem kicseszettul de ez van nem tudom elindulni benzinnel te adtad a legjobb tanácsot, mait még nem probaltam de holnap kiprobalom mindegy nekem, egy a lényeg, elinduljak :D :D Külön köszönöm akorabbi válaszaid is 21! ;)
2020. ápr. 16. 21:06
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem ezzel a motorbömböltetős módszerrel sokkal lassabban tanulja meg. Mert így nem érzi a kuplungot, csak az rögződik, hogy sok gáz = nem fulladok le.

Míg ha gázadás nélkül megtanul elindulni, akkor onnantól gázadással már gyerekjáték lesz.

2020. ápr. 16. 22:08
 25/31 A kérdező kommentje:

24! Neked is köszönöm a váalszt, afáradtságot, véleményed természetesen elfogadom, és a zöld kezet te is, ahogy mindenki megkaptad. Én is a gázadás nélküli elindulás híve vagyok, sőt. :D Dízellel ha megyek, én sosem adok gázt, mindegy a márka dízel legyen, kuplung fel, autó megmozdul utana nyomom neki. Tisztában vagyok azzal is, hogy benzinnel is el lehet indulni csúsztatott kuplunggal, de ez őszinte leszek 1x sikerült. Bárki, akinek elmondom, hogy én így indulok el, mert így tanultam (mondjuk én dízelen tanultam igy) full hülyének néz és ordítoznak, hogy dízelen is kell gáz h elinduljon a kocsi, pedig roda*tul nem :D

Viszont nekem benzines autóval sem csúsztatott kuplunggal, sem kis gázadással nem sikeült elindulni, egyetlen dolog van amit nem próbáltam, eza nagy gázadasos indulás, amit fentebb írtak. Én nyitott vagyok arra, hogy amit és ahogyan te mondasz azt megtanuljam, kipróbáljam, foglalkozzak vele, hiszen tudom (és szerintem mindenki tudja) hogy te is jót akarsz nekem, ezért arra szeretnélek megkérni, ha van időd kedved, légyszi írd le, hogy szerinted mit hogyan kéne csinálnom, az sem probléma ha leírod, hogy te hogyan indulsz el benzines autóval, de minden legyen benne kuplungot engeded utana nyomod a gazt vagy kuplung tövig benyomva utana gaz majd kuplung fel...stb te verziód is meghallgatom és megígérem, ki fogom próbálni :)

2020. ápr. 16. 22:50
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Mirol beszeltek? 😂 20 eves Benzines Renault Scenicem van.

1500 max 2000-ig porgeten es engedem a kuplungot.

Nincs remeges,nincs boges, csak elindulas.

Valamit vagy nagyon szarul csinalsz vagy az auton nem jol mukodik valami.

4 eve megvan.

Mindorokke Renault

2020. ápr. 16. 23:34
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Írj rám, megadom a számom aztán viberen videóhívásba megmutatom hogyan kell.
2020. ápr. 17. 00:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy no para, én is gyakorin tanultam meg kuplungolni :D komolyan, ha gondolod visszakeresem a kérdéseket amit én tettem fel. :D
2020. ápr. 17. 00:15
 29/31 A kérdező kommentje:
Hahaha :D Xd Videóhívásba :D kuplongozást olyan gyorsan csinaljatok, hogy még élőben sem látom, nemhogy videóhivásba, de köszi :D Na látod :D sok haszna van amúgy ennek az oldalnak, viszont ha visszakeresed a kérdésed és belinkeled megköszönöm :D Értékelem a te segítőkészségedet is, köszia választ :D ( illetve értékeltem, zölddel) :D
2020. ápr. 17. 00:52
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is dízelen tanultam, nulla lefulladással. Aztán benzines autóm lett, és az elején bénáztam is rendesen. De pár hét gyakorlás, is megszokod, raerzel, mennyi gázt kell adni meg hogyan kell engedni a kuplungot.
2020. ápr. 17. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!