Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motorosok miert gondoljak...

A motorosok miert gondoljak ugy hogy rajuk nem vonatkozik a kresz es a torveny?

Figyelt kérdés

Ertem ez alatt azt hogy ha megfigyelitek ilyen osszeallitasokban kb 90% ban annak tudhato be a baleset hogy a motorosok minimum 2x annyival mennek mint az autosok de inkabb 3x es e miatt nem veszi eszre oket az ember meg nem is szamit ra hogy valaki 50 nel 120 al megy es ezek utan szinte mindig a motorosoknak all feljebb hogy megkora idiota az autos.... Aztan jon s tukor letores ami nagyobb buncselekmeny minthogy az autos nem veszi eszre azert mert idiota modon kozlekedik.

Miert gondoljak hogy ezt nekik lehet?

2020. ápr. 12. 16:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
71%

C"sak két adat a videóból, autósok által okozott közúti baleset 2019-ben: 11xxx, motorosok által okozott közúti baleset 7xx."

Ott is elmagyarázták Dodónak, hogy a motor nem egész évben halad meg stb dolgok.

Szal ez már ott se jött be :D

2020. ápr. 12. 18:27
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
asszem a kérdezőnek még vágya sem volt, hogy motorozzon, nemhogy motorja. Gyűlölködésből, útszéli stílusból szín jeles!
2020. ápr. 12. 18:54
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
#21 rendben, a motorosok mennek egy évben 6 hónapot 7xx balesetet okozva, az autósok 6 hónap alatt 5xxx balesetet okoznak, hogy is van ez?
2020. ápr. 12. 18:58
 24/49 A kérdező kommentje:

Az a gond kedves barataim hogy az az adat egy baromsag ugyanis nem 1000 motorosra es autosra van lebontva motorosbol 180 ezer jelenleg mo on tobbi gepjarmubol 6 millio :)

Ezert egy faszsag....

Egyebkent mar mondtam hogy ott van a neten egy RENDŐRSÉGI elemzés ahogy egy valódi hivatásos rendor elemzi es megallapitja hogy a szinte mindig arra vezetheto vissza a baleset hogy a motoros tullepte a sebesseget .

2020. ápr. 12. 19:38
 25/49 A kérdező kommentje:

Kulon ide irom a lenyeget hogy eljusson az agyatokig

- nem aranyos az adat

- ott van egy RENDORSEGI elemzes ami szerint is a motorosok a hibasak

- az altalatok emlitett adat meg azert is hibas mivel lehet hogy az autos volt a balesetben a vetkes pl nem adta meg az elsobbseget de azert nem mert a motoros tul gyorsan ment es nem vette eszre

Ezert a ti adatotokban o lesz a hibas pedig nem o hanem a barom aki 2x annyival megy mint lehet

2020. ápr. 12. 19:40
 26/49 A kérdező kommentje:

De ott van az elemzes reszletesen le van benne irva minden szoval egy baromsag amit mondtok az is alatamasztja....

Adott eseteket elemeztek ki szakertok

2020. ápr. 12. 19:41
 27/49 anonim ***** válasza:
23%

A motoros közlekedés teljesen más univerzum, hiába magyaráznám, ülj fel egy 80-120 lóerősre pár évre hogy azért az alapokat, tempósabb haladást szokjad, utána próbálj ki egy ~190 lóerős vadállatot, ezeknél már csak arra jó az index hogy ha esetleg mögötted rendőr jön, lássa hogy egy sportmotoron is van ám irányjelző.

Én nem tartozom a bunkók közé, ott ahol ismerem az utat, belátható jó szakasz és nincs mérés, persze hogy jobban húzom a gázt, hazudik az aki azt mondja hogy nagy motorokkal nem megy többet 90-nél, talán ezt elhiszem egy 60+os embertől, vagy olyantól aki mögött mindig ül valaki.

Autóval én is körültekintőbben közlekedek, csak épp ott 3 tükröt kell figyelnem, és még tucatnyi más dologra, egy zárt térben, és nem is megy úgy mint egy 600 lóerős autó, szóval remélem érted hogy egy motoros néha miért megy annyival amennyi, ezek a gépek 2-esben mennek 120-at és egy gyengébb motor vége is 250km/h amit gond nélkül teljesít, 20+ évesen is.

2020. ápr. 12. 19:52
 28/49 A kérdező kommentje:

Utolsó ezt megértem es annak kulon orulok hogy a tobbiekkel szemben te indokolatlan szitkozodas nelkul letudtad irni amit szeretnel.

Viszont attol hogy valakinek van egy erosebb gépe nem kell szaguldozni egy 600 loeros autoval is lehet 5 el menni.

Én például versenyszerűen boxolok mégse ütök ki mindenkit aki szembe jon az utcan pedig kepes lennek ra fizikailag de megse csinalom.

2020. ápr. 12. 20:02
 29/49 anonim ***** válasza:
86%

"ezek a gépek 2-esben mennek 120-at és egy gyengébb motor vége is 250km/h amit gond nélkül teljesít, 20+ évesen is."

Ez nem tudom, hogy mi a bánatért lenne kifogás. Az én 1.3-as Mazda 2-esem is tud menni 105-tel 2. fokozatban, mégis tudok vele 90-nel menni 5.-ben, 2500-as fordulatszámon. Ha motorral mennék, ugyanúgy tudnék 90-nel menni vele, csak nem 2500-on, hanem mondjuk 3500-on, mert ugye ezeknek kell a forgás, mert nyomaték nincs. De a lényeg ugyanaz, hogy ez nem kifogás. Ha jól akarod érezni magad és csapatni akarod ezerrel, akkor keress egy pályát, egy eldugott helyet, ahol nyomhatod neki, ne másokat veszélyeztess.

2020. ápr. 12. 20:16
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Na elsőre csak gondoltam megint a szokásos motorsok miért hajtanak kérdés, de itt legalább a színvonal is megvan, alulról. :D :D
2020. ápr. 12. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!