Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motorosok miert gondoljak...

A motorosok miert gondoljak ugy hogy rajuk nem vonatkozik a kresz es a torveny?

Figyelt kérdés

Ertem ez alatt azt hogy ha megfigyelitek ilyen osszeallitasokban kb 90% ban annak tudhato be a baleset hogy a motorosok minimum 2x annyival mennek mint az autosok de inkabb 3x es e miatt nem veszi eszre oket az ember meg nem is szamit ra hogy valaki 50 nel 120 al megy es ezek utan szinte mindig a motorosoknak all feljebb hogy megkora idiota az autos.... Aztan jon s tukor letores ami nagyobb buncselekmeny minthogy az autos nem veszi eszre azert mert idiota modon kozlekedik.

Miert gondoljak hogy ezt nekik lehet?

2020. ápr. 12. 16:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
20%

A kérdésre válaszoltam.

Ugyanazért nem tartják be a szabályokat, mint az autósok. Nincs visszatartó ereje a büntetéseknek, nincs következménye a szabálysértéseknek.

Az meg tény, hogy a balesetek többségét a figyelmetlen autósok okozzák és nem a motorosok.

A tükörletörős sztoriknál meg általában az van, hogy az autós szándékosan veszélyeztette a motoros életét és erre válaszul törik a tükör. Csak az autós szemszögéből ez mindig úgy van előadva, hogy a vandál motoros letörte a tükrét. Azért kíváncsi lennék, te hogy reagálnád le, ha szándékosan az életedre törnek.

2020. ápr. 12. 17:29
 12/49 A kérdező kommentje:

7. Igazad van abban hogy ha valaki felelosegteljesen kozlekedik akkor kisseb az eselye annak hogy balesetet szenved legyen az motorral autoval repulovel....

Viszont annyit hozza tennek hogy nem a gyorsulasra gondoltam hanem arra hogy mondjuk en megyek 50 el varosban es a motoros 90 es tempoval elhuz mellettem aztan mondjuk valaki 100 m el lejebb kikanyarodik ele mert nem szamit ekkora sebessegre es ossze tori akkor elvilleg az autos a hibas de gyakorlstilag nem hiszen nem tartotta be a sebesseghatart ez által nehezen volt eszlelheto es megallasra se volt eselye.... Ez az egybol tamado kisfarkunak is uzenem 🙃

2020. ápr. 12. 17:30
 13/49 A kérdező kommentje:

11 es.

Sok esetben az van amit mondasz hogy az autos szandekosan veszelyezteti akkor meg is ertem de sok esetben az altalam leirtak miatt nem veszi eszre es ezt a motoros tukorletoressel bunteti.... Amikor valoszinuleg o is volt mar figyelmetlen. ( Ha nem szaguldozna eszre lehetne venni)

2020. ápr. 12. 17:32
 14/49 A kérdező kommentje:
A kisfarkunak meg annyit hogy a videoban nem hivatalos adatokat mond kb csak hasrautesre... Es azt hogy hanyan halnak meg de azt nezzuk mar meg hogy hany autos es motoros kozlekedik szerintem kb 80% autos. Ja es arrol nem is beszelve hogy az autosok egesz evben nem csak nyaron.
2020. ápr. 12. 17:34
 15/49 A kérdező kommentje:

Egyebkent elobb talaltam a neten egy rendorsegi elemzest amiben megallapitjak hogy gyakorlatilag minden esetben arra vezetheto vissza a baleset hogy a motoros tullepte a megadott sebesseget :)

Ezt a kisfarku baratom figyelmebe ajanlom

2020. ápr. 12. 17:42
 16/49 anonim válasza:
24%
2020. ápr. 12. 17:44
 17/49 anonim ***** válasza:
22%

No, azért az tény, hogy tavasszal, amikor végre jobb idő van, előkerülnek a motorok, felpezsdül a vér, nekünk feszül a szabadságvágy, és bizony megrángatjuk a moci bajszát. 40 éve autózok, 15 éve van motorom. S noha óvatos duhaj vagyok, ilyenkor még velem is előfordul egy-egy belátható útszakaszon, hogy megkergetem a ménest. Legszívesebben még a bukót is ledobnám.

Ettől függetlenül elmormolok egy qrvaanyádat, ha autóban ülve szembetalálkozom egy eszeveszettül száguldozó motorossal.

2020. ápr. 12. 17:47
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
Persze minden motoros 90-nel megy, sosem lépik át... Amikor autópályán tempomattal 130-cal haladok és úgy előz meg a motoros mintha állnék és pár másodperc alatt úgy tűnik el előttem, hogy már nem is látom, az ugye csak érzéki csalódás és ő szigorúan 132-vel hajtott... Hagyjuk már a mesét! Tavaly nyáron láttam egy lengyel motoros csapatot az autópályán. 5-6 motoros haladt egymás után konvojban és ők tényleg batortották a 130-at. Csodálkoztam is rajta, hogy ilyen is van. Jó darabon kísértem őket autóval. Az kétségtelen hogy az autósok között is rengeteg közveszélyes idióta barom van.
2020. ápr. 12. 17:50
 19/49 anonim ***** válasza:
8%
Persze, de ugye minden autós betartja a 130-at meg a 90-et nem? X5-ök, mercik, nagymenő octaviások még csak nem is 160-al mennek, a suzukis futárokról nem is beszélve a fővárosban...szóval szerintem nem érdemes feszegetni a témát. Sok mindenki azt hiszi, hogy neki lehet, legyen az autós, motoros, biciklis, rolleres, buszos, kamionos, taxis, futár, költöztető...mindenki bele lehetne rúgni itt oldalakon keresztül. Vezessünk defenzíven és körültekintően és türelmesen, ennyit lehet tenni.
2020. ápr. 12. 17:59
 20/49 A kérdező kommentje:

Utolso

Igen autosokban is van barom ezt nem is tagadom.

De aranyaiban tobb barom motoros van mint autos.

2020. ápr. 12. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!