Baj lehet a szervóval téli gumi csere után, ha nem bírom tenyérrel kormányozni, mondjuk egy körforgalomból kifelé?
Utoljára téli gumival vezettem az autót 1 hete, 3 nappal ezelőtt volt a gumicsere, miután felkerült a nyári, nagybátyám vezetett mert volt még dolgunk utána, azonban tőlük hazafelé éreztem hogy nehéz a kormányzás, pl egy kikanyarodást akár tenyérrel is megoldottam, vagy 3 ujjal annyira puha volt a kormányzás.
Jelenleg körforgalomban, és parkolásnál fogni kell a kormányt mert érezhetően nehezebb a kormány érzékenysége.
Hiba kód nincs, az autó kerékméret táblázatában fel van tüntetve a gumi és felni méret, illetve hogy hány bar kell bele, ha mondjuk 3 személlyel használom, vagy 4-el és mellette vontatnék... 3-nál többen nem utazunk az autóban, így erre 2.1bart ad meg a táblázat.
Nem tudom hogy hol lehet a hiba, talán az olajra kéne ránéznem holnap?
A guminak semmi köze hozzá, ott a szervó lesz a hibás.
Bár az olajat nem ártana néha megnézni, mert nagyon sokba kerül ha olaj nélkül jársz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!