Hogy is van ez? (Felni)
Figyelt kérdés
Felniket szerettem volna cserélni az autómon, de a gumis munkás szerint az adott felnik nem találtak a kocsimra. 17 esek voltak előtte és 17esre szerettem volna cserélni de a lyukak pár miliméter eltéréssel nem találtak. Egy Vwről voltak leszedve ezek a felnik.Audira szerettem volna feltenni. Nem értettem, hogy miért nem találnak hisz 17esek.. egy ismerősömtől megkérdeztem, hogy mi is a helyzet és azt mondta, hogy azért nem találnak, mert szerinte 5x100asok,nekem meg 5x102es kell. Viszont utána néztem (pontosan) és az autó amiről le voltak szedve 5x102es felnikkel gyártották. Mit is jelent ez a szám és akkor miért nem találtak az audimra? (A3 8P)2019. ápr. 9. 14:12
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy a te osztóköröd nem 5x102, hanem 5x112
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, valóban. Ezt csúnyán benéztem, köszönöm a választ!
Ezt a felnit akkor semmilyen módon nem használhatóm?
2019. ápr. 9. 15:18
3/3 anonim válasza:
De használhatod, osztókörmódosítóval. Ami elvileg szabálytalan, ha nem TÜV engedélyes, is nincs papírozva (valóságban senki nem veszi észre, ha nem lóg miatta ki a kocsi alól a felni) Viszont az 5x112 annyira elterjedt méret, hogy felesleges belemenni ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!