Lengőkar szilent csere után kell futóművet állítani?
Csak azért kérdem, mert most voltak cserélve két oldalt a támasztógömbfejek és a teljes kormányösszekötő. Múlthéten voltam futóműbeállításon.
Ezek az alkatrészek ezért voltak cserélve, mert kopogást halottam a 2 első kerék felől. Valamivel ugyan jobb lett, de még mindig hallom a kátyúknál ezt a kopogást.
Ezért szeretnék az alsó felső lengőkarban és a stabilizátor rúdon szilenteket cseréltetni.
Ezek után megint kell a futóműbeállítás ?
Vagy nem szükséges !?
A válaszokat előre is köszönöm!
Reménykedtem, hogy nem kell :(
Akkor pluszba megint 8000Ft a beállítás...
Minden egyes megbontás/alkatrészcsere után hasznos a futómű beállítása.
Ha számodra az a ésszerű, hogy kicserélsz egy-két alkatrészt, aztán beállíttatod a futóművet, majd a jövő héten újabb alkatrész cserék és újabb beállítások következnek, az legyen a Te problémád.
Egy kicsit lalának fognak nézni a műhelyben, viszont minden csavar könnyen fog járni, és egy idő után, előre fog köszönni a futóműves. ;)
Bátyám is cseréltetett szilenteket pár hónapja, de nem mondta, hogy volt futómű beállításon.
Mind1... majd megkérdem a szerelőmet.
Szerintem se kell állítani utána, hiszen csak új gumiharangokat raknak be.
a kormányösszekötő cserénél, kifejezetten hangoztatta a szerelőm, hogy ha végeznek rögtön menjek időponot kérni futóműveshez, mert ott azért tényleg finom állításokra van szükség. Szemre állították be nekem, hogy egyenes legyen a kerék és a kormány.
Miért !?
Az alsó lengőkar felülre, a felső pedig alulra fog visszakerülni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!