Első lengőkar csere Suzukin? Elforgó szilent.
Hogyan tudnám kicsavarni a lengőkar csavart akkor ha az egyik csavarnál a szilent elforog a csavarral együtt. félig már kijött a csavar ,de most az a helyzet állt elő hogy se ki ,se be nem megy rugó szerűen viselkedik most, csavarok egyet visszarúg.
ezen az ábrán a 26. sorszámú csavarról lenne szó, és a 23. as szilent kekeckedik.
Emelésnél, természetesen adtam a biztonságra, alábakoltam 2 oldalon emelőt kicsit leengedtem hogy a bak tartsa a súlyt de azért ott legyen, a két hátsó kereket kiékeltem el ne guruljon, kéziféket jól behúztam, igaz 1.be is van a váltó bár sokat nem ér...
Így hogy félig kint van még szerelőhöz sem tudom vinni, egyik hogy jól lebaszna, nem mind ha ő jól megcsinálni pl kihagyta a szírt a fél.teng. csuklóból stb...
Mit lehetne vele kezdeni? Racsnis kulccsal csavaroztam, ha vennék egy elektromos 500Nm-es ütve csavarozót az megoldaná a gondot?
Az összes többi csavar szépen kijött, igaz elötte én húztam meg nyomatékkulccsal... csak ez az egy szemétkedik velem...
Kezembe vettem az új lengőkart és megnéztem, azon gondolkodom, hogy ha veszek egy ütve csavarozót vagy bérlek, tehát valami ütve erős géppel neki látok lejön e?
előző képen , ennyire tudtam kicsavarni, innen se ki sebe, vagyis tudom mozgatni ,de visszarúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!