Autógumik élettartamára van előírás? Hétfőn voltam gumicserén, és a szervizes azt mondta, hogy most még felteszik, de ha 7 évesnél több lesz, akkor már nem fogják feltenni.
Megkérdeztem, ott mondták, hogy nem a profilmélység számít, hanem a kor.
De ez egy eléggé keveset használt autó, ezért merült fel bennem, hogy a 7 év esetleg átlagos, gyakori használattal van kalkulálva, nem pedig "hétvégi autókra".
Megakarnak vezetni.Nincs joga elbírálni, hogy felteszi-e.Tanácsot, javaslatot adhat és ennyi.Keress másik gumist.
Én pár éve defektet kaptam és "meggyalogoltam" a gumit.Sérült az oldalfal, csere.Azzal akart megetetni, hogy a kormányzott keréken már nem előírás az azonos mintázatú abroncs, csak hasonlónak kell lennie.Alig tudtam szabadulni tőle, minden áron rám akart tukmálni egy használt szart.
Ember,7 éves gumi azmár kikeményedett,tapadását vesztett szar,hiába a profilmélység..teljesen adom a gumis véleményét,mert 5 éves téligumival sem mész már fel semmilyen havas úton,bármekkora a profilmélység
Úgyhogy a leggagyibb új kínai gumi is többet ér egy 5 éves michelinnél
magyarázhat itt bàrki bàrmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!