Milyen autók jelzik a fogyasztást?
Tisztelt kérdező!
Bár nem a kérdésedre válaszolok,meg nem valószínű hogy még aktuális, de én legalább nem sértegetlek.
Ne foglalkozz azokkal a válasz adókkal akik megalázni jönnek fel ide, ahelyett hogy segítenének.
Szerintem mindenki nagyon is jól tudja hogy te egy pillanatnyi ( digitális ) fogyasztásmérőre gondoltál,( és nem az üzemanyag szint jelzőre) csak beléd kötnek, mert lehet hogy munkanélküli, rosszindulatú, vagy az is lehet hogy csak részeg. Vagy az is lehet hogy nincs rendben a családi helyzete.
Most én is éppen egy ilyen autót keresek, mert egyszer volt nálam egy Volvo, asszem s40-es, és tök jó volt mindig látni hogy....
De Valószínű hogy azok a válaszadók akik negatív válaszokat adtak, azok még a Volvo gyárnál is okosabbak, és valszeg hülyének is nézik őket hogy ilyen extrát tesznek a kocsiba. De ha közben megtudtál ilyen kocsit, akkor megírnád nekem? Megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!