Milyen autók jelzik a fogyasztást?
minden autó jelzi a fogyasztást. van egy kis mutató és egy skála a műszerfalon.
kellene csinálni egy alfórumot értelmetlen kérdéseknek és különösen buta kérdezőknek.
megnézed hogy mennyi fogyott a tankból és hogy mennyit mutat a napi kilóméter számláló és kiszámolod belőle TE SZERENCSÉTLEN
te a pillanatnyi fogyasztást kijelző autókra voltál kíváncsi, ha már annyira nyomorék voltál, hogy nem bírtad normálisan feltenni a kérdést.
majdnem minden új autóban van, fedélzeti számítógépnek hívják, aminek van ilyen funkciója
első voltam
talán ha értelmesen tetted volna fel a kérdést, akkor értelmes választ is kaptál volna rá..
pillanatnyi fogyasztást először a bmwk kezdtek mutatni, a fordulatszámmérő alatt volt és van is minden modellben egy kis mutató, ami a pillanatnyi fogyasztásodat mutatja, összevissza táncol ahogy gyorsítasz lassítasz. de ennek már vagy 30 éve hogy szinte minden modejjlük műszerfalára kiteszik ezt.
mercedes, audi, renault, ford, opel, toyota fedélzeti számítógépe mind rendelkezik ezzel a funkcióval. ezeket tudom felsorolni, ezekkel vagyok napi kapcsolatban.
mégis mi a retket vársz? soroljuk fel mind a 671 autómárkát egyesével, amiben a fedélzeti számítógépnek van ilyen funkciója? vedd már észre hogy baromságot kérdeztél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!