Ti mit csináltok, ha rossz látási viszonyok között az M0-án kénytelenek vagytok maximum 90-100 között haladni, de egy kamionos dudál, kiabál és villog rátok folyamatosan, mert ő 120-al akar menni?
Ott bukik a sztori, hogyha tényleg olyan szörnyűűű volt az idő, akkor a többi autós, kamionos sem ment volna gyorsan.
Nagyon szegényes életed lehet, ha te napok óta ezen pattogsz, meg tervezgeted, hogy "leckéztess meg" másokat.
"Megvan az A-d? :DDD hú de kemény vagy. tipikus kis nyomorék suzukis lehetsz vagy valami hasonló tipusu ember akinek keserü a szőlő. ha pont férre állsz 1 benzin kútra 1 ilyen 80azós büntetés után,valaki bemegy és a fogaidat fogod szedni fel a járdáról:) adja a jó isten igy történjen:)"
Gratulálok, igazi törvénytisztelő, becsületes ember vagy. Amúgy nyugi, megtudom védeni magam, tőled biztosan, látatlanban kimerem jelenteni ;)
"na csak hajrá,remélem kifogsz majd engem:) vagy valaki hasonlót aki utálja a fajtádat és pórul fogsz járni garantálom!:D
"
Na halljuk mi lesz? Megsúgom: A jogsid/engedélyed elúszásához/eltiltásodhoz még egy jó kis garázdaságot is bezsebelsz majd! Ez lesz!
"Én ált. külföldön kamionozok, volt már hogy így szemétkedtek direkt velem de nem csináltam semmit mert úgyis engem csuknának le külföldön ha megcsapom, de otthon lehet én is utánad mennék és elbeszélgetnék veled."
Na, hidd el, itthon is csücsülnél érte. Nagy az arcod, de ahogy mondtam, egy gázriasztó pisztoly van a kesztyütartómban és 2 gáz spray nálam, illetve önvédelemből sem vagyok utolsó, nameg elől és hátul is van kamera az autómban. Azért a közvetett bizonyíték miatt még itthon is kapnál.... Mellesleg amerre járni szoktam, ( na nem mert ott lakom, hanem mert kiküldenek az intézménybe) néha sajnos szükséges az ilyesmi. Nagyobb kancigánnyal is elbántam már mint ti ;) és azok eléggé veszélyesek tudnak lenni... nem dagadt idegbeteg nagyszájú "kamionos" netes trollok, hanem hús/vér valódi, agresszív cigányemberek, akik valóban leszúrnak egy rossz nézésért...
"Ne akadályozzuk egymást, az M0áson ahol 60 as tábla van én is 100 al megyek végig (személyautóval), nincs kamera, egyenes szakasz... "
Még én kérek elnézést, hogy bemerem tartani a sebességkorlátozást! Szemét én.
Itt élik ki a frusztrációjukat. De ez végül is jó, mert inkább itt, mint az utakon. ;-)
Ne feledjük, hogy nekik a jogosítványuk a kenyérkeresetükhöz nélkülözhetetlen. Szóval nem hinném, hogy nagyon kockáztatnák.
"Amúgy majdnem egész európát bejártam már az autómmal, de a magyar utakon vannak a legerőszakosabb sofőrök.... a sztrádán hiába mehetsz amennyivel akarsz, nem fog száguldozni a normális osztrák"
28/as vagyok újra.
Mind mondtam német belföldözök, azt, hogy az osztrák vagy német, hogy megy azt nem tudom, de tudtad, hogy ha osztrák a rendszáma attól lehet magyar/román/lengyel stb.? Ha bemész egy parkolóba mondjuk Nürnbergnél, ha 20% német rendszámos az sok, meg abbol hány német az más kérdés,de Hannovernél is bemehetsz, ott még 10% sincs, csak lengyel, litván, orosz meg román. Az ilyen kis mindenhol minden szabályt betartó, településen belűl is biztos ami biztos alapon inkább óra szerinti, 40 el-ami gps után 35 el menőket sehol sem szeretik.
Keserű életed lehet ha beszólnak neked itt és arra készülsz, hogy ezért "büntetni" fogsz kamionosokat, sok sikert, ebben az a jó hogy sosem tudod ki űl a másik járműben, lehet egy idegbeteg akinek elege van már az utakból és feltól a kórlátra majd kiszed és agyonver.
Persze te meg tudod védeni magad, miközben itt rinyálsz, ki is nézem belőled.
Egy "dagadt" kamionos, mentem is ki futni egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!