Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit csináltok, ha rossz...

Ti mit csináltok, ha rossz látási viszonyok között az M0-án kénytelenek vagytok maximum 90-100 között haladni, de egy kamionos dudál, kiabál és villog rátok folyamatosan, mert ő 120-al akar menni?

Figyelt kérdés
Ez velem történt nemrégiben, amikor nagyomn esett az eső, csúszott az út, nekem pedig kis autóm van. A jóember rámállt, villogott, dudált és amikor lekanyarodtam a lehajtónál, még mutogatott is.... ilyenkor mit kell csinálni? külső sávban haladok természetesen, és a kamionnak gyakorlatilag 80-nal szabadna menni, én pedig ígyis 90-100 között haladok.
2020. márc. 6. 18:21
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
60%

“Engem is dudált villogott már le kamionos szintén a nulláson, mert sorozatosan kirakott 60-as táblák mellett csak 80-nal voltam hajlandó közlekedni”

Esetemben 72 km/h óra volt és egy BMW, a héten, ugyanott, nem tudtam a küldő sávba menni, mivel az meg tele volt egymástól 2-3 méterre lévő kb 50-60 km/hval menő kocsikkal

Mikor végre láttam egy megfelelő rést, a kirakott indexem ellenére jobbról megelőzött és rájött, hogy az előttem lévők sem mennek gyorsabban 🙄

2020. márc. 8. 09:43
 32/53 walk w1th mee ***** válasza:
58%

Én kamionos vagyok,és utáljuk a magadfajta kis "törvénybetartó" B kategóriás sofőrt. Ne tarts fel minket,engedj el a fenébe vagy takarodj a pályáról ne ott menj! 10éve balesetmentesen vezetsz húha,na és ezalatt mennyit vezettél le? tesco és haza?

Ja és hidd el ha büntetni akarsz minket,te jársz szarabbul.Ha befékezel előttem DIREKT,én megtollak,fedélzeti kamera müködik,és begyüröm a csomagtartódat. Kamiont meg pont le sz om,nem az enyém,van biztositó de nem úszod meg te sem. ENGEDJ hogy haladjunk és ne légy meglepődve ha nincs képességed esőben menni 90él többet és ledudálunk,veszélyes NEKÜNK amit csinálsz,nem te közlekedsz biztonságosan,nem ám!

2020. márc. 8. 11:50
 33/53 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, te egy értelmi fogyatékos idióta fa_sz vagy. 🙂
2020. márc. 8. 12:36
 34/53 anonim ***** válasza:
31%
Szokasos kamu kerdezo vagy aki provokal unatkozik....
2020. márc. 8. 15:41
 35/53 A kérdező kommentje:

"Én kamionos vagyok,és utáljuk a magadfajta kis "törvénybetartó" B kategóriás sofőrt. Ne tarts fel minket,engedj el a fenébe vagy takarodj a pályáról ne ott menj! 10éve balesetmentesen vezetsz húha,na és ezalatt mennyit vezettél le? tesco és haza?

Ja és hidd el ha büntetni akarsz minket,te jársz szarabbul.Ha befékezel előttem DIREKT,én megtollak,fedélzeti kamera müködik,és begyüröm a csomagtartódat. Kamiont meg pont le sz om,nem az enyém,van biztositó de nem úszod meg te sem. ENGEDJ hogy haladjunk és ne légy meglepődve ha nincs képességed esőben menni 90él többet és ledudálunk,veszélyes NEKÜNK amit csinálsz,nem te közlekedsz biztonságosan,nem ám!"

NEM!? Nyugi, az én járművemben is van kamera, igaz, nem mindig kapcsolom be, (most sem ment, mert már kint lenne az illetékes youtube-on) de ezentúl így fogok tenni. Az a kis "törvénybetartó" szabályosan közlekedik, ellentétben veletek. De ezentúl minden héten legalább 2x megfogom lépni, hogy bemegyek elétek és szépen lassan ( nyilván nem satu fékezek, hisz az is balesetveszélyes) de lelassítok a ti nektek megengedett sebességhatárra, már csakazértból is. Ez lesz a legjobb. Nektek egy szavatok sem lehet, hisz 80-nál többel nem mehetttek amúgysem, szóval, ha bajotok van, vagy veszélybe sodortok mást a szabálytalankodásotokkal (IGEN, TI szabálytalankodtok), akkor arra ti fáztok rá. Jah, és megy majd a kamera, ha pedig előztök, reppen a feljelentés és ugrik az a fantasztikus jogsi (Amúgyis gondolkodtam már, ha rögzíti a kamera az előzéseteket, mert ilyen is volt már, akkor is szépen felvétellel együtt elküldöm az illetékeseknek)... Amúgy majdnem egész európát bejártam már az autómmal, de a magyar utakon vannak a legerőszakosabb sofőrök.... a sztrádán hiába mehetsz amennyivel akarsz, nem fog száguldozni a normális osztrák.... és ez komoly. itthon azért van így lekorlátozva, mert ha feloldanák, itt a pokol szabadulna el és ez teljesen érthető. Szóval ne legyen akkora az arcod, nem csak "B" jogosítványom van amúgy, hanem "A" korlátlanra is megvan, 23 évesen csináltam....

2020. márc. 8. 20:29
 36/53 anonim ***** válasza:
Szaladj utána, mert elgurult... :D
2020. márc. 8. 20:32
 37/53 anonim ***** válasza:
83%

Ez kész:D Persze, megvan az A jogsi is, de 90 fölé nem megy a km óra, ha cseperegni kezd az eső. Hogyne. :)

Beteg vagy, de nagyon.

2020. márc. 8. 20:58
 38/53 A kérdező kommentje:

"Ez kész:D Persze, megvan az A jogsi is, de 90 fölé nem megy a km óra, ha cseperegni kezd az eső. Hogyne. :)"

Nem csepergett, ha elolvastad volna leírtam, hogy rossz látási viszonyok voltak és eső, ami nyilván nem azt jelenti, hogy csepeg, hanem, hogy minimum esik, de itt inkább ömlött!

2020. márc. 8. 21:05
 39/53 anonim ***** válasza:
68%
Bálfász vagy fiam.Téma lezarva.
2020. márc. 8. 21:08
 40/53 anonim ***** válasza:
84%
ezt a büntetés dolgot amúgy kifejtenéd? ha arra gondolsz, hogy felhívod a rendőröket ott és elmondod mi van és majd ők megbüntetik ezért, az még nem olyan nagy dolog, fogjuk rá hogy "aggódó állampolgár", de ha elkezdesz fékezgetni meg szemétkedni direkt, akkor ne lepődj meg ha esetleg utánad megy a benzinkútra vagy ha megállsz valahol kinyitja az ajtód kiszed és jól fejbever, hallottam már pár ilyen sztorit. Én ált. külföldön kamionozok, volt már hogy így szemétkedtek direkt velem de nem csináltam semmit mert úgyis engem csuknának le külföldön ha megcsapom, de otthon lehet én is utánad mennék és elbeszélgetnék veled. Ne akadályozzuk egymást, az M0áson ahol 60 as tábla van én is 100 al megyek végig (személyautóval), nincs kamera, egyenes szakasz... aki 60 al akar menni menjen, de akkor menjen ki a külsőbe. Elég rövid szakasz, utána már lehet gyorsítani vagy esetlegesen kimenni egy kútra csak végig menni rajta hogy aki mögötted van elmehessen előzés nélkül, és mindenki boldog.
2020. márc. 8. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!