Ne etessük már egymást kisfiam, hogy diákmunkával suli mellett szedtél össze 5 milliót.
Ebbe a kategóriába jön kb a legtöbb kamu kérdés, már messziről kiszagoljuk az ilyet.
2020. febr. 29. 16:19
12/19 anonim válasza:
Vicceskisgyerek nagyot kérdezett..uncsi.
2020. febr. 29. 18:36
13/19 anonim válasza:
5 millió 18 évesen diákmunkával, kérlek áruld el hogyan. 1 millióm van 18 évesen, 13-4 évesen kezdtem dolgozni (aprópénzért füvet vágtam) után nyáron címerezés, ősszel szüret (szőlő, alma, barack (bár ez inkább nyár vége)) minden lehetőséget megragadtam arra, hogy spóroljak, volt, hogy 3 napig nem aludtam meló miatt és így is “csak” egy millióm van. Úgyhogy légyszi mondd el hol dolgoztál, én is oda szeretnék menni.
2020. febr. 29. 19:08
14/19 anonim válasza:
5 millood van 18 evesen. Most vagy anyuka apuka adta a penzt autora,vagy hazudsz. Ki se jartad rendesen a sulit,honnan van penzed?
2020. febr. 29. 19:29
15/19 anonim válasza:
Csak is németből behozott lefingott sz.rt, és nyilvánvalóan a "szentháromságból"! Akarom mondani orvos házasok hétvégi autóját, amiben még a napszemüvegük is benne van. 🙂
2020. febr. 29. 20:40
16/19 anonim válasza:
Kérdező nincs abban semmi kínos ha bevallod hogy a szüleid pénze,ugyanis diákmunkából hótziher hogy nem gyűjt össze senki 5 milliót 18 évesen.
A kérdésre válaszolva,a német szenthàromság vagyis a Béjemvéj,Ajudi és a Mercédesz márkákból vâlogass mert Magyarországon csak akkor vagy ember ha német prémiumod van.És lehetőleg SUV legyen mert olyan jaj de nagy és menci
2020. febr. 29. 22:26
17/19 anonim válasza:
Közel-Keleten volt diákmunkás, ottani olajipari cégnél fél hetet.
És igen, itt gyakorin 7 éves korodtól suli mellett dolgozol mint minden. Akinek itt nincs 18 évesen 89.4 milliója az egy lusta eltartott szülőfüggő genny.
2020. febr. 29. 23:14
18/19 anonim válasza:
Nem létezik 18 éves, aki még használja a “diszkó” szót. Szokásos kamukérdés. Vegyél inkább yachtot, diákmunkával összeszeded 2 nap alatt amúgy is.
2020. márc. 1. 09:00
19/19 anonim válasza:
Igazából te döntöd el milyen autót veszel, és úgy turbózod fel ahogy szeretnéd. Az én kocsim is fel van turbózva. BMW Z4 Roadster-em van, 7 millióért vettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!