Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek sokat kért ezért...

Szerintetek sokat kért ezért a szerelő?

Figyelt kérdés

Renault Thalia, 99-es benzines:

Féktárcsa, fékbetét, fékdob,fékpofa, és munkahengerek cseréje,

98.000Ft

Anyag 61.000, munkadíj 37000

Sajnos én nem értek hozzá, ez így elfogadható?

2020. febr. 29. 08:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Reális ár érte.
2020. febr. 29. 08:29
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Az jó, egy nap munka és kész van.
2020. febr. 29. 08:33
 3/26 anonim ***** válasza:
68%
Minden szerelő sokat kér.
2020. febr. 29. 09:00
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normál ár. Ha számla és garancia is van hozzá, egyáltalán nem drága.
2020. febr. 29. 09:10
 5/26 anonim ***** válasza:
20%
Szakszerviz? Ha igen akkor nem sok. Nekem a tdi-be cserélt ennyiért vezérlést. Fékcsere, meg asszem 30 volt másik szerelőnél , de csak az első két tárcsát cserélte, munkadíjjal együtt 30, meg is kepődtem, hogy miért ilyen olcsó.
2020. febr. 29. 09:37
 6/26 anonim ***** válasza:
32%

Sok fiatal van itt. Ezért mesélek. Rákosi idején az embernek volt pénze. Hajjaj! De nem kapott érte élelmiszert. Aki felhalmozott élelmiszert, annak szabadságvesztés is járt. De hogy tudott volna felhalmozni bármit, amikor nem volt kaja? Bemenet az ürge a boltba és kert fejhúst, az nincs. Kért oldalast, az sincs. Kért szalonnát, az sincs. Kért aprólékot, rászóltak, hogy ne válogasson.

Amikor már jött a jólét és lehetett venni kenyeret, meg zsömlét is a boltban, na akkor a zsömle 15 dkg helyett hirtelen 10,majd 7,majd 5 dkg lett azonos áron, azt mondták, hogy nem a zsömle lett pici, a pofánk lett nagy. Hogy nekünk semmi nem jó.

Ma meg már annyit jelent, hogy nem a termék a drága, hanem keveset keresek.

A szerelő előre is meg tudja mondani, mennyibe kerül. Aztán ha nem tetszik, elviszed máshoz. A Renault szándékosan van úgy kitalálva, hogy nehéz legyen bármit szerelni rajta. Azt külön "elmeny" szerelni. Olyan mint azokkal beszélgetni, akik utólag látnak el infóval, hogy mozgássérült valaki és számon kéri rajtad, hogy nem tudtad. Már majdnem magyar munkahelyi színvonal.

2020. febr. 29. 10:08
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

2 thaliam volt, valóban egy élmény ezeket szerelni. :D

Főleg az első féktárcsát levakarni a kerékagyról.

Puha csavar, kis torx fejjel. Második thalianál már nem is kísérleteztem vele, egyből fúrógép.

Kérdező, én az anyagdíjat drágállom, ha meg odaállítasz saját alkatrészekkel, nem fog elvállalni.

Marad a házilegó. Nálam legalábbis.

2020. febr. 29. 10:29
 8/26 A kérdező kommentje:

2 féktárcsa 18.000 betét 9000 fekpofa 9000 2 munkahenger 10.000 Fékdobok 14.000 fékolaj 1000ft

Ezeket számolta fel, részletes számlát kaptam.

2020. febr. 29. 10:54
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Ezek Bárdi/Unix árak kedvezmény nélkül. Kedvezménnyel vagy máshol vásárolva kb. a felébe kerülnek, szóval ennyi a zsebébe vándorolt effektív munka nélkül. Így már azért egy kicsit sok a munkadíj.
2020. febr. 29. 11:15
 10/26 anonim ***** válasza:

Ugyan az a minőség és gyártmány?

Szerintem biztos. Csak te olcsóbban tudod megvenni, mint a szaki, aki a kedvezményes számlávak igazolja, hogy mennyiért szerezte be.

2020. febr. 29. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!