Mi a teendő ha a szerelő nem csinálja meg jól az autót?
Figyelt kérdés
Sziasztok? Volt egy koccanásom 3 hónappal ezelőtt, mivel a vétkes nem én voltam az ő biztosítója fizette a káromat. Én nem készpénz formalyaban döntöttem hanem átadttam egy szerelő műhelyeknek. Kettő hónapig csináltak az autót amit meg lehetett volna másfél max 2 hét alatt ment a hazugság jobból balra. Amikor elhoztam az autót már délután volt és sötét,nagyjából átnéztem nem tálaltam hibát rajta de miután hazahoztam másnap nagyon sok hibát vettem észre.. Az ajtok belső része nem kapott megfelelő festékréteget sem semmilyen egyéb kezelést tehát rendesen látszik az ajtó alap gyári színe ami szürke az en autóm színe pedig barna tehát rohadt csúnya. Az autó külső részen is rengeteget hiba van pld. Nincs egy helyen lakkreteg vagy esztétikai hibák vannak rajta ami azért elég durva hogy közel 1 millió forintból így lett megoldva. Díszléc még mindig nem postázta le azzal a kifogással, hogy neki nem küldtek meg le pedig már 1 hónapja nállam az autó és már azelőtt 1 hete berendelte... Az első ajtom úgy lett megoldva hogy Papir volt beletuszkolva rögzítő patent helyett ami egy nap egyszer csak ajtó nyitáskor kiesett a kilincs egy része,a felet az volt rá hogy előtte is hasonló képpen volt megoldva pedig ez nem igaz mer az autó törésmentes volt és képpel tudom bizonyítani hogy volt benne rögzítő patent. A kérdésem igazából az lenne hogy tehetek-e bármi panaszt ellene? Akár a biztosítónál tudok panaszt tenni hogy nem megfelelő munkát végzett?2020. febr. 24. 14:45
1/2 Nyakasparasztgazda válasza:
Menj vissza reklamálni, ha nem jutsz semmire akkor igerd be hogy hivatalos útra terelés a dolgot
2/2 A kérdező kommentje:
Már írtam neki többször is most s azt válaszolta a díszléc hétvégén jön le hétfőn feladja postára a többivel együtt de ez már jövő héten volt beígérve azóta eltelt mégegy hét és semmi
2020. márc. 3. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!