Jogosítvány kinek hogy ment?
Figyelt kérdés
Most kezdtem vezetni. Két órát vezettem, előtte soha nem vezettem, de nagyon babának érzem magam. Nem tudok vältani kuplungot se érzem. Véletlen egyszer nyomtam a kuplungot a gázzal. Nagyon nem vagyok összhangba. Fog ez egyáltalán menni? Kinek hogy ment főleg aki még soha nem vezetett. Kinek mennyi idő volt hogy már nagyjából jól ment. Biztassatok egy kicsit2020. febr. 28. 18:24
21/25 anonim válasza:
Én Budapesten tanultam és vizsgáztam. Nem vezettem előtte, tanpálya volt, türelmes, jófej és alapos oktatóm volt, így nyugodt tudtam maradni, odafigyelni és nem kapkodni. 2 óra után ne várj csodát, majd ha a 10. óra után se tudod hogy mi merre akkor kezdhetsz aggódni, de igazán még akkor se, mert mindenki más ütemben fejlődik és tanul. Én 38 óra után vizsgáztam elsőre, de van sok aki 80 órát vesz és többször bukik a vizsgán mert izgul, de olyat is aki 30 kötelező után elsőre röhögve megy át. Jó vezetést és ne parázz, az a legrosszabb.
22/25 anonim válasza:
Kedves kerdező! Hogy megy azóta? En is most kezdtem 35 evesen.2 óran vagyok túl.
23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 10. órán vagyok túl, szerintem ahhoz képest már egész jól megy természetesen vannak még hiányosságok. Ami engem is nagyon bosszant hogy a forgalomba nem mindig tudom követni a saját sávomat. Nem nagyon látni a felfestést. De remélem ez is javulni fog
2020. márc. 11. 08:28
24/25 anonim válasza:
Az elején nekem az volt a bajom, hogy nagyon az út közepén akartam menni, a felezőhöz közel vagy azon, hiába volt széles az út. Aztán ez megszűnt idővel.
25/25 anonim válasza:
Ilyen bajom nekem is volt. Vagy közel mentem a felezőhöz, vagy túlzottan a szélén.
Mára már ezzel nincs baj.
Olyan nagy badarságokat már nem csinálok.
Most azt gyakoroltuk, hogy hogy tudok viszonylag gyorsan lehúzódni az út szélére, ha szükséges.
Meg, amin a vizsgázók buktak, arra is gyúrunk, hogy mi ne bukjunk. (Pl. oldaltávolság)
A parkolásokra kell még időt szánni, továbbá többet kell használni a tükröket, de úgy érzem meg lesz ez.
Nem kell hasonlítgatni maunkat másokhoz.
Két tanuló sem egyforma.
Én 32 éves vagyok, naná hogy a 17-22 éveseknek jobban megy...
Mindenhez idő és gyakorlás kell.
Úgyis a vizsga után tanulsz meg vezetni igazából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!