Jogosítvány kinek hogy ment?
Csakis magadat tudod biztatni nehogy már másnak kelljen!
Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ne tanuljon meg váltani
Két óra levezetés után nem lehet semmire következtetni.
Általában mindenki meg tud tanulni vezetni, hacsak nem hasal el ötször, és nem kap pàvot.
Lehet hogy levizsgàzol 30-40 órával, de az is lehet hogy 80-100 is kell. Ezt embere válogatja.
Kedves kérdező!
Full 0-ról indultam Novemberben.
Az első alkalommal 2 órát vezettem egyben.
A 2. órában kivitt a forgalomba.
Tudni kell, hogy annak az autósiskolának, ahol én vagyoj, nincs tanpályája.
Az oktatóm több iskolában tanít. Persze, hogy jobban megy ez-az másnak, ha ő volt tanpályán.
Egyébként azóta 50 perceket vezetek.
Hosszú idő óta tegnapelőtt és tegnap mentem 2x50 percet, csak azért, mert 3 hete gyorsítottba tettek át. Így minimum 4-5 alkalmat vezetni kell egy héten. Így jött ki.
Node, nekem kb. A 25. óra körül mondta az oktató először, hogy nem kellett neki pedáloznia, tehát egyedül vezettem.
Most tartok a 43. óránál. Nem érdekel, ki mit gondol, 31 éves fejjel vágtam neki, lesz, ahány óra lesz. Magabiztosan szeretnék vizsgára menni. Ott ugyanis az oktató is vizsgázik,ergo, ahol hibázok, ott őt hibáztathatják, hogy nem tanította meg rendesen. Így aztán, inkább több pénzt és munkát beleteszek a siker érdekében.
Annyit mondok, hogy ne görcsölj rá.
Ne hasonlítgasd magad másokhoz.
Mindenki más. Lehet, neki már a 12.órán a parkolást tanítják, de nem biztos, attól, hogy le is fog vizsgázni 30 órával, de, ha igen, nem biztos, hogy jobb sofőr lesz nálad.
Nagyon kell figyelni. Mindenre.
Ha nem vagy elég kipihent, vagy valami más baj van, természetes, hogy hibázol.
Még a profi sofőrök is hibáznak, hidd el.
Engedd el.
Nekem a körforgalmak nem mentek sokáig. Aztán elengedtem a dolgot, nem görcsölök rajta, azóta megy. Igaz, hogy majdnem minden órán legalább 2 körforgalmat érintünk. Nagyon jó oktatóm van.
Szinte belelát a fejembe.
Látja, hogy min kattogok sokat, és azt gyakoroltatja.
Persze, néha megkapom, hogy ennyi óra után ennek mennie kellene már...
Megy is alapjában véve, ha nem vagyok fáradt.
Meg persze 50 perces órák alatt nem tanulok annyit, mint más a 2x50 perc alatt.
Aki 50 perceket vezet, szerintem eleve lassabban tanul meg mindent, főleg, ha 0-ról indul.
A sebességváltásról annyit, hogy az első órán én sem tudtam. Itthon jöttem rá.
Ha nagyon fáradt vagyok néha rossz fokozatba váltok még most is. Nagyon oda kell figyelni, akkor nem lesz baj.
Hiába mondják, hogy nem, én érzem, hogy az oktatóautóban kilazult a váltó (kb. Heti 30-an nyúzzuk), a rükvercet sem veszi mindig rendesen. Persze ilyenkor is megkapom, hogy bajok vannak a váltásaimmal stb...
De tudod, azért vagyok ott, hogy megtanuljam. Amúgy pedig, kicsi rá az esély, hogy jogsival a zsebemben pont olyan vagy csak olyan kocsit vezetek majd, mint amiben tanulok...
Toyotában tanulok, itthon egy régi Opel astra van. A váltó elrendezése is más...
Egy szó mint száz, rajtunk tanulókon is legalább akkora a nyomás, mint az oktatókon, és mi is sokat küzdünk, és nekünk is kudarc, ha valamit elrontunk...
Nyugi, lazaság, kitartás...
Meg lesz az.
Bocsi, egy picit hosszú lett.
Nyolcas,
Hol tanulsz vezetni? Véletlenül nem Fehérváron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!